POGLEDAJTE MU IZRAZ LICA / Livaković i Čondrić bivšeg trenera oduševili darom: 'Šokirao sam se, nisam mogao ni voziti'

Željko Nježić trenirao ih je dok su bili djeca i nogometne zvijezde željele su mu se bar malo odužiti

12.11.2019.
14:16
VOYO logo

Dominik Livaković kao najbolji hrvatski golman, reprezentativac te golman Dinama i Josip Čondrić, kapetan Istre 1961, odlučili su se odužiti svom treneru Željku Nježiću na najbolji mogući način. Nogometaši su svom treneru koji ih je trenirao dok su bili djeca darovali auto. 

Željko Nježić poznatiji je kao Deda. Njegove vježbe dostupne su i na YouTubeu, a njima se koristi i njemački golman Manuel Neuer

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Livaković i Čondrić bivšeg trenera oduševili poklonom: 'Šokirao sam se, nisam mogao ni voziti'

Image

Livaković i Čondrić bivšeg trenera oduševili poklonom: 'Šokirao sam se, nisam mogao ni voziti'

"Deda se još trese zbog ovog dara, nije očekivao. No ovo je samo mali znak pažnje, ne mogu vam opisati koliko smo mu Livaković i ja zahvalni na svemu što je učinio za nas. I danas prati sve naše utakmice, ništa mu ne može promaknuti. Uvijek nam govori što smo dobro napravili, a što je moglo biti bolje. Jednostavno, s njim imamo drukčiji odnos", rekao je Josip Čondrić za 24sata.

Livaković nije htio pridavati veliku pozornost tom potezu jer smatra da je Deda sve to zaslužio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako smo došli na ideju? Čuo sam da mu je ‘riknuo’ auto koji je imao godinama. Ma taj je auto skroz zahrđao, ne znam ni koje je godine proizveden, ali znam da je stariji od mene. A ja imam 26 godina! Znao sam da mu je sljedeći mjesec rođendan, pa sam se sjetio ove ideje i predložio sam je Livakoviću. On se, naravno, oduševio pa smo odmah krenuli u realizaciju rođendanskog dara za Dedu", kazao je Čondrić.

Darovali su mu Opel Corsu iz 2016. godine čija je vrijednost oko 65.000 kuna. 

"Jako se iznenadio, a to je bio i cilj. Ma ne mogu ni ispričati koliko smo mu zahvalni niti koliko je treninga odradio s nama. Livaković je već postao najbolji hrvatski golman, ključan adut Dinama i hrvatske reprezentacije, ja sam još daleko od toga, ali samo smo mu htjeli pokazati koliko nam je i dalje važan. I kako ne zaboravljamo ljude koji su bili uz nas, koji su vjerovali u nas dok smo bili djeca", rekao je nogometaš Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deda je rekao kako je šokiran potezom nogometaša. 

"Uz vrhunske golmane, Josip i Dominik izrasli su u vrhunske ljude. Što da vam kažem, šokirao sam se! Sreća da mi je iz Osijeka stigao sin jer sam bio u takvom stanju šoka da nisam mogao ni voziti. Evo, dok razgovaram s vama, još ne vjerujem da je istina. Kad god se čujemo, uvijek me pitaju kako je ‘Baka’, to je moja supruga. Tako je oni zovu. Ma hvala dečkima", kazao je Deda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo