[FOTO] JE LI RAKITIĆU OVO TREBALO? / Vatreni ničim izazvan stavio opasnu sliku na Instagram - 'Propisao si je smrtnu kaznu'

Image
Foto: Profimedia

Rakitić možda nije imao loše namjere niti je htio provocirati Messija, ali mnogi su navijači to baš tako doživjeli

9.4.2020.
8:18
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, objavio je na svojem Instagram-profilu podosta opasnu sliku kojom je izazvao lavinu negativnih komentara navijača Barcelone, odnosno, pristalica Lionela Messija.

Na slici su on i Messi, ali u reprezentacijskim dresovima i to one utakmice Svjetskog prvenstva 2018. godine kada su Vatreni demolirali Argentinu s 3:0. Na slici se vidi kako Rakitić driblingom izbacuje Messija i baca ga na travnjak. Rakitiću je ta utakmica vjerojatno među najdražima, posebice zato što je i on bio strijelac, međutim, navijačima nije baš najbolje "sjela" ova objava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi of Argentina and Ivan Rakitic of Croatia Argentina v Croatia, Group D, 2018 FIFA World Cup football match, Spartak Stadium, Moscow, Russia - 21 Jun 2018, Image: 375639988, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

Rakitić možda nije imao loše namjere niti je htio provocirati Messija, ali mnogi su navijači to baš tako doživjeli. Neki tvrde kako je time potvrdio da odlazi iz kluba, drugi pak misle da provocira Messija za jedini trofej koji Argentinac nikada nije osvojio, pojedinci navode da će ga Messi sam potjerati nakon ovog, a u komentarima ispod objave već dominira hešteg "RakiticOut".

"Toliko djetinjasto, nekada sam te poštovao, ali sada želim da odeš iz kluba", "Eto i samo tako si je Rakitić propisao smrtnu kaznu u Barci", "Nakon ove slike, nećeš ostati u Barci", "Zbogom Rakitiću", samo su to neki od komentara s Rakitićeve objave. Kažemo, iako vjerojatno nije imao loše namjere, moramo se zapitati je li mu ovo zaista trebalo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo