[FOTO] BJELICA I NJEGOVI DEČKI OVO VJEROJATNO NISU OČEKIVALI: / Pogledajte što je igrače Osijeka dočekalo nakon poraza od Dinama

Image

Negdje oko ponoći na temperaturi od minus devet stupnjeva Celzijevih, nekoliko stotina pripadnika Kohorte došlo je pred stadion

14.2.2021.
9:02
VOYO logo

U derbiju 21. kola Prve HNL Dinamo je kao domaćin u Maksimiru svladao Osijek s 1-0 (1-0). Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Mislav Oršić u 15. minuti. Napadač Dinama iskoristio je kardinalnu pogrešku braniča Osijeka Igora Silve koji je neometan pao preko lopte u vlastitom kaznenom prostoru te ostavio "zicer" Oršiću koji je taj poklon iskoristio i mirno svladao Ivušića.

Osijek do kraja utakmice nije uspio zabiti i to ponajprije zbog sjajnih intervencija Livakovića, pa je tako dopustio Dinamu da mu pobjegne na tri boda prednosti. Trener Nenad Bjelica i njegovi dečki kući su se morali vratiti bez plijena i vjerojatno veoma razočarani, ali raspoloženje su im sigurno popravili navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, negdje oko ponoći na temperaturi od minus devet stupnjeva Celzijevih, nekoliko stotina pripadnika Kohorte došlo je pred stadion i pozdravilo svoje junake pjesmom i bakljama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo