Kakvo ruganje! Fotka 'omiljenog' trenera postala pravi internetski hit

Arsenal još uvijek nije doveo novo ovoljetno pojačanje, a vremena ima još samo desetak dana. Pokušavali su Topnici i s ciframa od 40 milijuna eura, ali ništa im nije pošlo za rukom.

21.8.2013.
12:05
VOYO logo

Arsene Wenger je navijačima obećao pojačanja, pokušao je navabiti Luisa Suareza iz Liverpoola, Waynea Rooneya iz Uniteda, ali na svakoj je adresi dobio odbijenicu. Navijači su već bijesni, kao i novinari bliski klubu.

Momčad iz Londona u srijedu navečer gostuje kod Fenerbahçea u Istanbulu, a umjesto pitanja o samoj utakmici novinari su uglavnom ispitivali Wengera o razlozima neaktivnosti na tržištu igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam što objasniti. Vi prije svega niste upućeni u to što klub radi, s kojim klubom pregovara i kojeg igrača prati. Začuđuje me kako ljudi koji ne znaju ništa o tome što se događa i dalje imaju hrabrosti iznositi svoje mišljenje i nagađati", grmio je Wenger.

"Želim vas podsjetiti da smo u posljednjih 16 godina bili vrlo uspješni kada su transferi u pitanju. Ako pogledate igrače koji će nastupiti u današnjoj utakmici to su sve vrhunski nogometaši. To nikada ne biste trebali zaboraviti. Uvijek se čini da je nešto što nije naše bolje, no zaboravljate na kvalitetu koju mi trenutno posjedujemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A navijači Arenala počeli su se sprdati s Wengerom. Tako je na Twitteru objavljena fotografija menadžera Topnika u društvu pet djevojaka nazvana 'Wenger napokon predstavio nova pojačanja'. Fotka je u kratkom roku postala pravi hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo