FIFA KAZNILA HRVATSKU ZBOG INCIDENATA PROTIV GRČKE: / Krovna organizacija svjetskog nogometa objasnila svoju odluku

Image
Foto: PIXSELL

HNS je dobio novu kaznu zbog ponašanja navijača.

13.12.2017.
13:42
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez kažnjen je s 30 tisuća švicarskih franaka zbog incidenata na utakmici s Grčkom u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

VATRENI NA RADARU BROJNIH KLUBOVA: Poznati menadžer za Net.hr otkriva tko bi od Hrvata ove zime mogao promijeniti sredinu

Krovna organizacija svjetskog nogometa, na svojoj službenoj internetskoj stranici, navodi da je HNS kažnjen zbog neprimjerenog ponašanja navijača na prvoj utakmici na Maksimiru, a to podrazumijeva bacanje objekata i diskriminirajuće skandiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim novčane kazne, HNS-u je izrečeno i upozorenje.

Image

"Disciplinska komisija FIFA-e odlučila je kazniti Hrvatski nogometni savez zbog incidenata na utakmici protiv Grčke u sklopu doigravanja dodatnih kvalifikacija za SP iduće godine u Rusiji", objavljeno je u četvrtak na službenim stranicama HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, u prvostupanjskoj odluci Disciplinske komisije FIFA-e, za koju će Savez tražiti obrazloženje, HNS je upozoren na buduće ponašanje navijača kako bi se izbjegli slični incidenti u budućnosti, a koji bi mogli dovesti do još strožih sankcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo