VELIKA ANKETA PRESUDILA: /

Evo tko je glavni krivac za loš ulazak Hrvatske u kvalifikacije za SP 2018.

Image

Jučer smo vam u našoj anketi postavili pitanje 'Tko je glavni krivac za loš ulazak Hrvatske u kvalifikacije za SP 2018. godine u Turskoj'? I dobili smo odgovor.

7.9.2016.
9:09
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija u ponedjeljak nije briljirala protiv Turske (1-1) na otvaranju kvalifikacija za SP u Rusiji 2018. godine na praznom Maksimiru. Vatreni su propustili iskoristiti brojne prigode koje su imali u ovoj utakmici, a jedna neopreznost, odnosno, bolje rećeno nesreća koštala ih je pogotka iz slobodnog udarca u posljednjoj sekundi prvog poluvremena.

ĆIRO U BRUTALNOM NAPADU NA ČAČIĆA: ‘Imamo sjajnu momčad koja je loša vođena, taj čovjek ne zaslužuje reprezentaciju’

VELIKA ANKETA NET.HR-A! Tko je glavni krivac za loš start u kvalifikacijama za SP: Čačić s prekasnim izmjenama?

Nezadovoljna hrvatska javnost

Hrvatska javnost je putem društvenih mreža izrazila nezadovoljstvo rezultatom, taktikom, prezentacijom Vatrenih i prekasnim mijenjanjem Ante Čačića koji je napravio istu pogrešku kao i u susretu osmine finama Eura protiv Portugala kad je svoje izmjene prekasno uveo u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nikola Kalinić

Stoga, odlučili smo kod vas, dragi čitatelji, pronaći odgovor, odnosno, glavnog krivca za remi protiv Turske. U našoj anketi, koja je započela jučer u 12 i 15, a trajala je do četvrtka u 9.00, sudjelovalo je ukupno 1672 čitatelja. U anketi je na pitanje: "Tko je glavni krivac za loš start Vatrenih u kvalifikacijama za SP u Rusiji 2018. godine" bilo ponuđeno šest mogućih odgovora:

Bilo ponuđeno šest mogućih odgovora

  • Ante Čačić, njegova taktika i vođenje momčadi. Opet je prekasno mijenjao.
  • Podbacila je čitava momčad.
  • Ivan Strinić, bio je jako loš u obrani.
  • Neefikasnost Marija Mandžukića.
  • Loša reakcija Lovre Kalinića prilikom pogotka Turaka za 1-1.
  • Nedostatak sreće.

Svi se slažete da je Čačić glavni krivac za remi

Najviše ste glasali da je izbornik Ante Čačić, njegova taktika i vođenje momčadi, odnosno, prekasno mijenjanje, kumovalo lošem ulasku Hrvatske u kvalifikacije za SP 2018. godine. Za tu opciju glasalo je 1212 čitatelja ili 72, 49 %.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Složili ste se i da je Mandžukić bio neefikasan

Druga opcija koja je dobila najviše glasova bila je nedostaka sreće za koju je glasalo 153 čitatelja ili 9, 15 %. Treća opcija po redu koja je dobila najviše glasova bila je neefikasnost Marija Mandžukića koji je svoj posljednji pogodak za Hrvatsku u službenim susretima dao u lipnju 2015. godine na Poljudu protiv Italije (138 čitatelja, 8, 25 %).

Da je podbacila čitava momčad, misli vas 112 odnosno 6,7 %. Ivan Strinić i njegovo ne baš uvjerljivo izdanje u obrani dobilo je 44 glasa odnosno 2,63 %, dok je Kalinićeva reakcija prilikom pogotka Turaka u posljednjoj sekundi prvog poluvremena dobila najmanje glasova 13 (0,78 %).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo