VJERUJEMO U ČUDA / Evo gdje možete gledati večerašnju Dinamovu euro utakmicu godine protiv moćne Seville

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Euro utakmicu godine Dinama protiv Seville možete gledati od 18.45 na Arena Sport 1

24.2.2022.
7:02
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Pred nogometašima Dinama večeras od 18.45 na Maksimiru težak je zadatak. U uzvratnoj utakmici playoff Europske lige protiv Seville, moraju nadoknaditi rezultat iz prve utakmice od prije tjedan dana, u kojoj su na Estadio Ramón Sánchez Pizjuánu, odnosno poraz od 3-1.

Image
S OPREZOM NA MAKSIMIR /

Trener Seville najavio susret s Dinamom, nahvalio Modre i poručio: 'Rezultat prve utakmice malo je nerealan'

Image
S OPREZOM NA MAKSIMIR /

Trener Seville najavio susret s Dinamom, nahvalio Modre i poručio: 'Rezultat prve utakmice malo je nerealan'

Velika utakmica protiv teškog suparnika

Čudo? Da, ona se događaju, sjetimo se samo onog protiv Tottenhama, ali danas će nam trebati čak još i veće. Inače, utakmicu Seville i Dinama moći ćete gledati na Arena Sport 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuje nas velika utakmica protiv teškog protivnika. Izostanci? Neće biti PerićaIvanušecaAdemijaLauritsena Andrića, a svi ostali su na raspolaganju. motivirani smo da odigramo dobru utakmicu, da se prezentiramo na pravi način i dođemo do željenog rezultata. Sretni smo što je interes za utakmicu velik, što su ulaznice rasprodane pa uz pomoć navijača koji će nam biti vjetar u leđa da odigramo pravu utakmicu", rekao je Dinamov trener jučer na pressici u Zagrebu uoči utakmice.

Bruno Petković nije u formi, a on bi danas trebao biti na razini čak iznad svojih kapaciteta, onih stvarnih, ne trenutnih, ako Dinamo misli srušiti Sevillu i proći u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bruno je svjestan da ne igra dobro'

"Naglasio bih da je i on sam svjestan da ne igra dobro. Puno radi na sebi i nije mu lako, tolika količina kritika nije jednostavna. Petković je klubu dao jako puno i svi smo mu podrška. Vjerujemo u njega, da će izaći iz ove situacije. Kažem, svi stojimo iza njega. On zna da se ne može živjeti od prošlosti, napravit će sve da bi se vratio izdanju u kojemu ga svi želimo vidjeti", poručio je Kopić.

Na pitanje kako će se njegova momčad postaviti protiv Seville s obzirom na rezultat iz prvog dvoboja Kopić je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki trener ima svoje viđenje igre. Mi smo se odlučili igrati maksimalno proaktivan nogomet koji je fizički vrlo zahtjevan. Tako smo igrali i u Sevilli, a tako mislimo i u Zagrebu iako smo u zadnjih pola sata u Sevilli bili u inferiornom položaju. Sevilla je jedna od najboljih europskih momčadi, nije lako joj se suprotstaviti na taj način, ali dat ćemo sve od sebe".

Za spomenuti kako bi kao kapetan momčadi Seville Ivan Rakitić trebao zaigrati protiv Dinama u prvih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo