Evo gdje će završiti nekoć najveća zvijezda Otoka?

Menadžer engleskog drugoligaša Brightona i bivši nogometaš Chelseaja i Tottenhama Gus Poyet, pokušava ojačati momčad u pohodu na Premiership i to Michaelom Owenom.

24.1.2012.
15:34
VOYO logo

Ambiciozni Urugvajac na klupi Brightona odmah nakon ulaska u Championship diviziju želi uhvatiti i doigravanje za Premiership, a na tom putu potrebna su mu igračka pojačanja.

Kao idealnog napadača za svoju momčad vidi Michaela Owena, nekada veliku zvijezdu engleske reprezentacije, Liverpoola, a potom i madridskog Reala, koji je već dulje vrijeme u statusu tek petog napadača na Old Traffordu. Ispred njega su, po izboru Alexa Fergusona, Rooney, Welbeck, Berbatov i Chicharito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brighton bi u slučaju dogovora s Manchester Unitedom trebao platiti manju odštetu, a jedini problem mogao bi predstavljati sam Owen koji je nedavno izjavio da nije baš previše oduševljen mogućnošću da zaigra u ligi ispod Premiershipa. Engleski mediji, pak, procjenjuju, da će Owen možda ipak prihvatiti radije ambicioznog drugoligaša, nego premierligaša koji se bori za ostanak. Od dolaska u momčad Alexa Fergusona Owen je odigrao 52 utakmice, od čega je 34 puta ulazio s klupe, a u strijelce su upisao 17 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo