EUROPSKI VELIKANI UŠLI U RAT ZA DINAMOVU ZVIJEZDU: /

U utrku se uključila i Barca, Modri otkrili koliko žele za njega

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

On će biti u kadru U-21 reprezentacije koja igra prijateljsku utakmicu s Danskom.

14.11.2018.
13:02
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša Dinama Dani Olmo po prvi put u karijeri trenirao je sa seniorskom reprezentacijom Španjolske uoči utakmice s Hrvatskom na Maksimiru.

"Oduševljen sam što sam imao prilike trenirati s najboljom momčadi Španjolske. Kako se to dogodilo? Pa, A reprezentativci koji su igrali u subotu imali su regeneracijski trening. Ali trening u ponedjeljak je bio otvoren za navijače kojih se skupio ogroman broj. Da bi se moglo trenirati, izborniku Enriqueu bili su potrebni još neki igrači. Tako da sam ja odradio trening sa Saulom, Asensiom, Iscom, Rodrigom, De Geom. Bilo je fenomenalno, nezaboravno”, kazao je Olmo u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMOVA ZVIJEZDA TRENIRALA S A REPREZENTACIJOM ŠPANJOLSKE: /

Ovo je prava senzacija o kojoj bruje Pirineji

Image
DINAMOVA ZVIJEZDA TRENIRALA S A REPREZENTACIJOM ŠPANJOLSKE: /

Ovo je prava senzacija o kojoj bruje Pirineji

Dijete kluba

Riječ je o veznjaku koji je od svoje devete do 16 godine bio u Barceloni, da bi potom stigao u Dinamo. U naredne četiri godine izrastao je u jednog od najboljih nogometaša lige te je počeo privlačiti interes velikana. Katalonski Sport navodi da je Dinamo već odbio Valenciju, ali da su na vrata počeli kucati klubovi poput Manchester Uniteda, Borussije Dortmund i Marseillea.

Ističu i kako im se pridružila i Barcelona. Pišu kako u njemu vide ogroman potencijal te da je Barca uspostavila prvi kontakt i jasno iznijela svoje namjere. Navodno je sam igrač zainteresiran i klub sada prati svaki njegov korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi za Barcu

Katalonci napominju kako im igrač neće praviti probleme, ali da se isto ne može reći za hrvatski klub.

"Posljednjih dana odbili su ponude od 20 milijuna eura za njega. U Dinamu bi navodno bili zadovoljni s 25 milijuna i to je iznos kojeg će Barca morati platiti za njegove usluge. Otegotna okolnost im je i što ga žele i drugi klubovi, ali im je prednost što znaju da je on njihov igrač od glave do pete", zaključuje Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom tekstu isti portal navodi da će ga predstavnici Barce promatrati u srijedu navečer na utakmici mlade reprezentacije protiv Danske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo