EUROPSKI VELIKAN NUDI SVOJU ZVIJEZDU ZA RAKITIĆA: / Hoće li Vatreni ipak ovog siječnja napustiti Camp Nou?

Image
Foto: Screenshot

Još uvijek se ne zna što će biti s veznjakom pogotovo nakon promjene trenera

17.1.2020.
13:52
Screenshot
VOYO logo

Talijanski prvak Juventus u hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću vidi odgovor Interu na transfer ChristianaEriksena. Tvrdi to talijanski Calciomercato, koji piše da su Nerazzurri na korak do realizacije transfera Danca iz Totenhama u svoje redove. Također, Antonio Conte radi na dolasku Ashleya Younga iz Manchester Uniteda te Girouda.

Bianconeri navodno ne misle mirno promatrati kako se Inter pojačava. Nakon što su osigurali dolazak Kulusevskog ovog ljeta razmišljaju o novim potezima. Jedan od tih tiče se budućnosti Federica Bernardeschija i Vatrenog. Bivšu zvijezdu Fiorentine navodno namjeravaju ponuditi Barceloni u zamjenu za Rakitića. Iako je došao kao velika nada nije se uspio nametnuti i budućnost u Torinu mu je upitna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Juventus' Colombian midfielder Juan Cuadrado (R), Juventus' Italian forward Federico Bernardeschi (2ndL) and Juventus' Moroccan defender Mehdi Benatia (L) congratulate Juventus' Argentine forward Paulo Dybala after he scored his third goal during the UEFA Champions League group H football match between Juventus and Young Boys on October 2, 2018 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)

Calciomercato se pita želi li Barca Talijana u svojim redovima dok interes Juventusa za Hrvata nije ništa novo.

"Očekuje se da će finalist svjetskog prvenstva napustiti Barcu u potrazi za većom minutažom, ali će prvo vidjeti što novi trener očekuje od njega", završavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo