Mandžo poslao poruku Realu i Barçi!

"Ako odigramo dobro kao u Torinu, možemo osvojiti Ligu prvaka. Što se tiče polufinalnog protivnika, svejedno mi je tko će to biti", rekao je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

11.4.2013.
17:26
VOYO logo

Nakon pobjede Bayerna nad Juventusom i plasmana u polufinale Lige prvaka junak utakmice Mario Mandžukić dojmove je morao iznijeti i za službenu Uefinu stranicu.

"Nije bilo lako iako su ljudi mislili da će biti tako nakon pobjede 2:0 u prvoj utakmici. Znali smo da se spremamo za tešku utakmicu. Rekli smo si da ne smijemo primiti pogodak i da moramo zadržati hladne glave što smo i napravili. Nakon dobrog perioda Juvea, vratili smo se u igri postalo nam je lakše. Mislim da je to bilo u 64. minuti nakon čega smo odahnuli jer su njima trebala četiri pogotka", rekao je Mandžo koji je upravo u toj minuti zabio gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač kaže da nema želja za polufinalnog protivnika.

"Ako želite pobjeđivati morate igrati protiv najboljih tako da mi je svejedno koga dobijemo. Ako odigramo dobro kao i u Torinu, možemo osvojiti naslov Lige prvaka. Za mene je ova prva sezona u Bayernu poput sna. Dobro je da smo već osigurali Bundesligu da trener može odmarati igrače, ali idemo po sve naslove, zašto ne?", istaknuo je Mandžukić koji s Bavarcima još može osvojiti Ligu prvaka i njemački Kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo