ERA BRAĆE MAMIĆ NESLAVNO ZAVRŠILA: / 'Novi trener? Iskusniji je nego kad je ranije zbog sličnih stvari mijenjao Zokija na klupi'

Image

Zoran i Zdravko uskoro bi trebali na odsluženje zatvorske kazne

16.3.2021.
20:09
VOYO logo

Dva dana uoči utakmice sezone Dinamo je ostao bez trenera. Zoran Mamić pravomoćno je osuđen i mora u zatvor, a na njegovo mjesto došao je DamirKrznar koji mu je bio dugogodišnji pomoćnik.

Image
ZAVRŠILA JE MAMIĆEVA PRESICA: /

Žestoko napao Sessu i pravosuđe; 'Sa sucima koji su me osudili sam se u loži u Maksimiru izubijao od alkohola'

Image
ZAVRŠILA JE MAMIĆEVA PRESICA: /

Žestoko napao Sessu i pravosuđe; 'Sa sucima koji su me osudili sam se u loži u Maksimiru izubijao od alkohola'

"Iako se ne osjećam krivim, kako sam već ranije najavio, ako presuda bude pravomoćna ja je prihvaćam kao takvu i podnosim ostavku na mjesto glavnog trenera i sportskog direktora GNK Dinamo. Klubu želim puno sreće i sportskih uspjeha u daljnjem radu", izjavio je ZoranMamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogli bi se ugasiti?

No, ako se pita Zdravka Mamića koji je danas iz Mostara dao ostavku na sve funkcije u klubu, to nije najveći problem jer bi se, prema njegovim riječima, Dinamo mogao ugasiti za tri mjeseca.

"Jedna neriješena utakmica, Osijek završava na prvom mjestu nema prihode od Lige prvaka Europa lige nema imidža nema prodaje tri mjeseca plaće klub ide u stečaj nema partije predstečajnih nagodbi dinamo u najnižem rangu takmičenja", rekao je ZdravkoMamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi scenariji su mogući. Dinamo ima priliku u četvrtak nadoknaditi minus od dva pogotka iz Londona i plasirati se u četvrtfinale Europske lige. Ako se pita Tomislava Ivkovića to je ipak gotovo nemoguće, unatoč tome što je, kaže, Krznar dobar odabir za nasljednika Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O nasljedniku

"Krznar ima veliko nogometno iskustvo. Sigurno da je dobar za ovaj zadatak. Par godina je iskusniji nego kad je vodio utakmicu s Hajdukom kad je Zoki bio u sličnoj situaciji. Ne vidim neki veći problem. Ova utakmica s Tottenhamom je ionako nemoguća misija za prolazak dalje", ", kazao je za RTL Tomislav Ivković.

Situaciji se čude i na Otoku. Engleski mediji raspisali su se o problemima Dinama. Spominju Luku Modrića kao i Dejana Lovrena. Spomenuo ih je danas i Zdravko Mamić. Kaže, da je pravde i oni bi bili kažnjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ćemo pošteno oni su suučesnici. Oni su došli na sud i rekli mi smo potpisali te ugovore anekse da mi smo došli u banku podigli taj novac ili smo zajedno u djelu ili nitko nije u djelu", poručio je Mamić.

Optužio i nekadašnjeg ministra Ranka Ostojića da je 2015 nacrtao svastiku na Poljudu uoči utakmice s Italijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Era braće Mamić u Dinamu je neslavno završila. Zoran i Zdravko uskoro bi trebali na odsluženje zatvorske kazne, a Modri? Još uvijek su u igri i za osvajanje prvenstva i za četvrtfinale Europske lige.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo