EPIDEMIJA U VALENCIJI: / Klub otkrio strašnu istinu o situaciji s koronavirusom; Ovakvo što još nije viđeno niti zabilježeno

Image
Foto: Profimedia

Španjolska postala drugo najveće žarište zaraze koronavirusa u Europi

16.3.2020.
23:19
Profimedia
VOYO logo

Nakon Italije, Španjolska je postala drugo najveće žarište zaraze koronavirusa u Europi. Slavni nogometni klub Valencia najteže je pogođen nogometni klub u zemlji.

SVE O PANDEMIJI KORONAVIRUSA U HRVATSKOJ I SVIJETU, KAO I O TRENUTNOJ SITUACIJI U ZEMLJI, PROČITAJTE – OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pandemija koronavirusa paralizirala veći dio svijeta

Pandemija koronavirusa paralizirala je veći dio svijeta, do sada je umrlo više od 6.400 osoba od 166.470 zaraženih u 141 zemlji svijeta. Sportaši, naravno nisu imuni na koronavirus. Zaraženi slučajevi dolaze iz svih sportova i krajeva svijeta, a sad je potvrđen i najteži slučaj dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet zaposlenika Valencije pozitivno na koronavirus

Klub s Mestalle u nedjelju je objavio da je pet njegovih zaposlenika pozitivno na test za koronavirus. Otkrilo se da se radi o tri nogometaša i dva člana stručnog stožera.

Ezequiel Garay dobio je neslavni naslov prvog nogometaša španjolske La Lige pozitivno testiranog na koronavirus, javlja ugledni britanski Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak 35% zaposlenih u nogometnom klubu Valencia pozitivno na koronavirus

Ubrzo je zaražen i Eliaquim Mangala, a nakon njega oglasio se i Jose Gaya, kao treći nogometaš Valencije koji je objavio da je zaražen. U nedjelju je i bio pozitivan i igrač drugoligaša Elchea Jonathas de Jesus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom ponedjeljka je, pak, objavljeno da je čak 35% zaposlenih u nogometnom klubu Valencia, što naravno uključuje i igrače, pozitivno na koronavirus. To znači da je nogometni klub Valencija sportski klub s najviše oboljelih zaposlenika na svijetu, barem prema brojkama. Jer, 35% zaraženih u nogometnom klubu Valencia još nije viđeno niti zabilježeno...

U Španjolskoj su za sada potvrđena više od 7000 slučaja zaraze koronavirusom i 288 smrtna slučaja. I broj zaraženih u ostalim zemljama Europe, pa i u Hrvatskoj i njenom okruženju (osim Crne Gore koja još službeno nema oboljelih), rastu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog mjeseca, prije nego što su u Italiji postavljena ograničenja i zabrane zbog širenja koronavirusa, Valencia je posjetila grad Milano na utakmici Lige prvaka protiv Atalante, koja se igrala pred prepunim stadionom San Siro. Radio-novinar sa sjedištem u Valenciji koji je bio otputovao na utakmicu, testirao se i bio pozitivan na virus...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je u Španjolskoj stalo

Druga utakmica, revanš koji je Valencia ukupno izgubila sa 8: 4 igrao se prošlog tjedna iza zatvorenih vrata na klupskom stadionu Mestalla. U skladu s većinom velikih svjetskih sportova, sav organizirani nogomet u Španjolskoj odgođen je za najmanje dva tjedna u nastojanju da se spriječi daljnje širenje virusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolska je druga najgore pogođena zemlja u Europi nakon Italije i od subote je u djelomičnom zatvaranju u sklopu 15-dnevnog izvanrednog stanja za borbu protiv epidemije", ističu Englezi u izvještajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo