Pogledajte kako je moćna Furija dotučena i izbačena s EURA

Reprezentacije Rusije i Italije plasirale su se u finale europskog prvenstva u futsalu koje se održava u belgijskom Antwerpenu.

7.2.2014.
8:52
VOYO logo

Četiri posljednja naslova na europskim smotrama osvajali su španjolski malonogometaši, ali u Belgiji je došao kraj njihovoj dominaciji. U polufinalu ih je izbacila Rusija, pobijedivši s 4-3 nakon produžetaka.

Španjolci su na poluvremenu vodili s 1-0, a strijelac je u 17. minuti bio Pola. Nastavak je, međutim, donio preokret u režiji Rusa koji su izjednačili pogotkom Sergeja Sergejeva u 23. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedila je luda 27. minuta u kojoj su pala čak tri pogotka unutar svega 40 sekundi. Najprije je za Rusiju zabio Dmitrij Liskov, potom je Španjolska izjednačila preko Rafaela Usina, da bi novo vodstvo Rusima donio Aleksandr Fukin.

Ni tu nije bio kraj. Furiji je u 38. minuti produžetke donio Miguelin, ali na koncu su se ipak radovali Rusi za koje je minutu prije kraja drugog produžetka pobjednički pogodak postigao Robinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/gNtggPXnTGw

U prvom polufinalu Italija je nadigrala Portugal s 4-3. Dvostruki je strijelac za Azzurre bio Gabriel Lima, a po pogodak su zabili Sergio Romano i Fortino. Za Portugal su strijelci bili Ricardnho, Arnaldo Pereira i Joel Queiros.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=0DFFygpj7OVN1HXO

Dodajmo za kraj da su i Talijani i Rusi po jednom bili europski prvaci. Italija je na tronu bila 2003., a Rusija četiri godine ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo