ENGLEZI VIDE VATRENE KAO PROTIVNIKE U POLUFINALU: / 'Najbolja momčad turnira su, a pokazali su još nešto'

Image
Foto: AFP

Poznati su svi parovi četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Rusiji

4.7.2018.
11:05
AFP
VOYO logo

Nakon dramatične završnice osmine finala između Engleske i Kolumbije, poznati su svi parovi četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Rusiji, a znamo i potencijalne suparnike na putu do finala. Ako Hrvatska prođe Rusiju, igrat će za finale protiv pobjednika susreta Engleske i Švedske, a s druge strane ždrijeba stoje jaka Francuska, Belgija, Brazil i Urugvaj.

Francuska na Brazil

Nakon pobjede protiv Kolumbije, britanski mediji upali su u euforiju, što je razumljivo s obzirom na to da je riječ o prvoj pobjedi nakon jedanaesteraca u povijesti nastupa na SP-u za Tri Lava. Daily Mail se poigrao i prognozama te predvidio polufinala između Francuske i Brazila te Engleske i – Hrvatske!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključan - Modrić

U analizi naše reprezentacije, Englezi su napisali kako je Hrvatska nakon grupne faze bila momčad s najboljom formom turnira te da je pokazala nevjerojatnu dubinu kada je s rezervnom momčadi pobijedila Island. Englezi su prognozirali prolaz Hrvatske nakon još jednog raspucavanja kaznenih udaraca. Ključan dvoboj utakmice vide između Aleksandra Golovina i Luke Modrića, koga nazivaju kičmom momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo