ENGLEZI U SPLITU: / 'Znamo kakva nas atmosfera čeka na Poljudu. Bit će napeto, daleko od toga da je sve gotovo '

Image
Foto: AFP

Nogometaši Evertona doputovali su u utorak popodne u Split gdje će protiv Hajduka braniti prednost od 2:0 iz prve utakmice doigravanja za Europsku ligu.

23.8.2017.
19:10
AFP
VOYO logo

Branič Phil Jagielka progovorio je za klupsku stranicu o očekivanjima na Poljudu.

"Cijeli tjedan nam je težak. Ako dobijemo samo jedan gol u Splitu bit će nam dovoljno za prolazak dalje", rekao je branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je, inače, u ponedjeljak odigrao 1:1 s Manchester Cityjem, u četvrtak ih čeka obračun s Hajdukom, a za vikend s Chelsajem.

Osvrnuo se Englez potom i na navijače Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili su vrlo živahni kod nas i uvjeren sam da će ovdje napraviti odličnu atmosferu. Bit će napeto. Nadamo se da se nećemo morati braniti i da ćemo uspjeti zabiti gol ili dva. Dođe li do toga prednost nam je što imamo iskustva i dovoljno dobre braniče tako da ne bi trebalo biti problema", kazao je Jagielka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je posljednji put igrao grupnu fazu Europske lige 2014./2015.. Osvojili su skupinu, ali su nakon pobjede nas švicarskim Young Boysima ispali od Dinamo Kijeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da će utakmica s Hajdukom biti intenzivna. Važno je prvi zabiti gol. Ako u tome uspijemo u velikoj smo prednosti. Iako imamo dobar rezultat daleko od toga da je sve gotovo. Lijepo je imati prednost bez primljenog gola. Spremni smo na sve i želimo proći u grupnu fazu", završio je.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo