ENGLEZI U ŠOKU: / 'Ovo je ponižavajuće, žalosno i tragično. Zoran Mamić je osuđen za kriminal a Mourinho će također biti osuđen nakon ovog kriminala'

Image

'Dinamo je u ovu utakmicu ušao s menadžerskim problemima alarmantne vrste'

18.3.2021.
22:43
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama priredili su čudo nakon što su u uzvratnom susretu osmine finala Europske lige na stadionu Maksimir nakon produžetaka pobijedili Tottenham s 3:0 i tako nadoknadili poraz 0:2 iz prve utakmice. Više o tome pročitajte - OVDJE.

'Njihovo putovanje u Zagreb trebalo je biti tek formalnost'

Engleski mediji su u šoku. Na Otoku malo tko može vjerovati da su Spursi prokockali prednost od 2:0 i na kraju ispali iz natjecanja. Ugledni Guardian piše kako je ponižavajuće ispadanje za Spurse iz natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihovo putovanje u Zagreb trebalo je biti tek formalnost nakon ugodne pobjede od dva gola u prvoj utakmici prošlog tjedna, ali Spursi su napravili anemičan i razdvojen prikaz u savršenom kontrastu s prikazom svojih domaćina koji su bili izvanredni. Fantastični hat-trickMislavaOršića okrunio je veliku pobjedu za hrvatskog prvaka. Dinamo je u ovu utakmicu ušao s menadžerskim problemima alarmantne vrste, čovjek koji ih je vodio u prvoj utakmici Zoran Mamić osuđen je ovog tjedna na zatvor zbog gospodarskog kriminala. No, odigrali su najbolje što su mogli, a sada je Mourinho optužen da nije uspio maksimalno iskoristiti resurse kojima je raspolagao. Pritisak da se sljedeći mjesec pobijedi Manchester City u finalu Carabao kupa izgubljen je", stoji u tekstu Guardiana.

Tottenham je razočarao

BBC, pak, ističe kako su žalosni i tragični Spursi ispali od Dinama. Tottenham koji je promijenio sedam igrača odigrao je jako loše i razočarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Sun ističe kako je hat-trick Oršića bio nečuven i kako je jedan nogometni autoritet poput Tottenhama pao večeras u Zagrebu. Bila je ovo jedna od najvećih noći Dinama ikad a pazite sad ovo, tri dana nakon što je Zoran Mamić podnio ostavku u klubu zbog pravomoćne presude zbog organiziranog kriminala.

Daily Mail dodaje kako je to bila očajna predstava Tottenhama i naglašava kako ovako kriminalni Tottenham nije imao šanse protiv strašnog Dinama i Mislava Oršića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo