ENGLEZI U ŠOKU: / Kapetan propušta Europsko prvenstvo?

Image
Foto: AFP

Kapetan engleske nogometne reprezentacije i Manchestre Uniteda Wayne Rooney ozlijedio je koljeno prije dva tjedna prilikom ogleda sa Sunderlandom.

28.2.2016.
14:17
AFP
VOYO logo

To je zabrinulio izbornika Roya Hodgsona, ali i trenera Uniteda Louisa van Gaala jer je napadač početkom ove godine digao razinu nogometa te je opet ličio na igrača iz najboljih dana.

"Neće biti spreman za reprezentaciju sljedećeg mjeseca. Mora biti spreman za nas, a ne Englesku. Nosi pomagalo za nogu i tako će biti sljedeća dva i pol tjedna, a onda ćemo vidjeti", izjavio je Nizozemac u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propušta Euro?

No, prema pisnju Expressa postoji šansa da će morati na operaciju te bi mogao propustiti ostatak sezone, ali i Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na to Rooney sigurno neće predstavljati Englesku tijekom prijateljskih utakmica sljedećeg mjeseca protiv Njemačke i Nizozemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni napadač je imoa već ovakvih problema prije velikih natjecanja. Uoči Svjetskog prvenstva 2006. imao je frakturu stopala, a četiri godine potom ozlijedio je zglob te nije bio u potpunosti spreman za SP u Južnoafičkoj Repulici. Zbog suspenzije je, inače, propustio prve dvije utakmice Eura 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo