ENGLEZI SE DIVE HRVATU KOJI JE MOURINHA BACIO U OČAJ: / Izjavama nakon utakmice pokazao im je kakav je gospodin

Image
Foto: Profimedia

Leko je Antwerp preuzeo u svibnju ove godine, a trenutačno vode i u belgijskom prvenstvu sa 20 bodova, bod više od Club Bruggea i Sportinga Charleroia

30.10.2020.
14:55
Profimedia
VOYO logo

Belgijski nogometni prvoligaš Royal Antwerp, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, priredio je iznenađenje pobijedivši u susretu 2. kola J skupine Europske lige Tottenham sa 1:0. Pogodak odluke zabio je izraelski veznjak Lior Refaelov u 29. minuti.

Spursi su posebno loše odigrali u prvom poluvremenu, a koliko je Jose Mourinho bio ljut pokazuje i podatak da je već u poluvremenu napravio četiri izmjene ostavivši u svlačionici Lo Celsa, Dele Allija, Bergwijna i Carlosa Viniciusa, a u 58. minuti i Garetha Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATSKI TRENER KREIRAO ČUDO U EUROPA LIGI: /

S totalnim autsajderima skalpirao velikog Mourinha i njegov Tottenham

Image
HRVATSKI TRENER KREIRAO ČUDO U EUROPA LIGI: /

S totalnim autsajderima skalpirao velikog Mourinha i njegov Tottenham

Tko sam ja da pričam o Mourinhu?

Međutim, niti promjene nisu pomogle londonskom sastavu koji je upisao prvi poraz u skupini, dok je Lekina momčad zabilježila i drugu pobjedu.

"Mislim da nam je svima bilo drago igrati protiv trenera koji je uz Pepa Guardiolu i Carla Ancelottija najbolji trener 21. stoljeća. Jedan od naših snova se ostvario. Jako sam sretan, ne igrate baš svaki dan protiv Mourinha. Ma tko sam ja da pričam o Mourinhu? Kad je on osvajao Ligu prvaka, ja sam čekao 20:45 da mogu to gledati na televiziji“, priznao je Leko nakon utakmice, a njegove izjave objavio je britanski Daily Mail. U naslov su stavili: "Ne biste li vi trebali biti neprijatelji?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što se Mourinha tiče, hrvatski trener ga je natjerao na radikalan potez. Objavio je fotografiju iz autobusa na kojoj pokazuje da je utučen i samo najavljuje trening sutra u 11 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leko je Antwerp preuzeo u svibnju ove godine, a trenutačno vode i u belgijskom prvenstvu sa 20 bodova, bod više od Club Bruggea i Sportinga Charleroia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo