Englezi hvale Kramarića! 'Hrvat je pokazao kvalitetu'

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić postigao je svoj prvijenac za Leicester u porazu protiv Arsenala (2:1). Bivši napadač Dinama i Rijeke je s 15-ak metara desnicom probio Ospinu u 61.

11.2.2015.
8:39
VOYO logo

Andrej Kramarić postigao je svoj prvi pogodak u dresu Leicestera. Sjajni napadač hrvatske reprezentacije majstorski je s 15-ak metara desnicom probio Ospinu u 61. minuti, ali njegov nije imao nekog posebnog značaja. Ne za klub, ne za bodove. Jer, bodovi su ostali na Emiratesu. Kako bilo, napadač koji je u siječnju iz Rijeke prešao u Leicester za 9.7 milijuna funti bio je sretan nakon svog prvijenca.

"To znači jako puno za mene i moje samopouzdanje. Jer ipak, ovdje sam svega nekoliko tjedana. Ovo je mali korak prema naprijed, ali je veliki za mene osobno", prokomentirao je svoj gol Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji hvale hrvatskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat je bio dobar protiv Wengerove momčadi. Rastao je iz minute u minutu i radio velike probleme Mertesackeru. Obrana Topnika ga je zaboravila na sekundu i to je bilo dovoljno da novak iz Hrvatske zabije Ospini".

Daily Mail je Kramariću za izvedbu dao ocijenu sedam. Isto kao i Argentincu Cambiassu. Njih dvoje su najbolje ocijenjeni u Leicesteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao je priliku da posljednjoj momčadi lige osigura barem bod, no nije pogodio lijepu priliku. Hrvat je pokazao kvalitetu, nakon Emiratesa jasno je kako može pomoći Leicesteru u borbi za opstanak".

Trener Leicestera Nigel Pearson je nakon utakmice kazao kako nije zadovoljan rezultatom. Kako bi i bio. Leicester je u prvom poluvremenu još i dobro igrao, ali na kraju ipak nije uspio išćupati niti remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam mu nakon utakmice da smo imali poprilično sreće", kazao je menandžer Arsenala Arsen Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2gwc8h

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo