Englezi donose senzaciju: Luka Modrić odlazi iz Reala?

Priča ne djeluje previše realno, ali ima pokriće. Manchester United navodno planira ponuditi Realu oko 35 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića.

27.7.2014.
15:54
VOYO logo

Prema pisanju portala Caught Offside, s Old Trafforda će otići ponuda za našeg ponajboljeg nogometaša. Louis van Gaal posprema svlačionicu i slaže novi, snažni Manchester United, a upravo bi Luka Modrić mogao biti na tržištu.

Englezi pišu da s dolaskom Kroosa i Rodrigueza se zagužvalo u veznom redu Reala, te da bi uprava Reala mogla dobro razmotriti ponudu koja bi uskoro trebala stići s 'otoka'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sve je još to daleko. Luka Modrić se tek prošle sezone dokazao u Ancelottijevom Realu, trener ne može sastaviti momčad bez njega i malo je vjerojatno da bi ga se u Madridu riješili. Pogotovo jer je Modrić nekidan istaknuo da bi želio provesti cijelu karijeru u madridskom klubu. Uz to, Englezi navodno nude manji novac nego što su ga Španjolci platili, ali treba uzeti u obzir da Real planira dovesti i Falcaoa, a novac bi mogli namaknuti prodajom Luke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo