ENGLEZI GA SAD RAZUMIJU: / 'Osjećaj je fenomenalan, kao da sam u pubu punom djevojaka'

Image
Foto: AFP
21.9.2015.
10:05
AFP
VOYO logo

"Osjećaj je fenomenalan", na taji Bilić. "Kao da uđeš u pub, a tamo je sve puno djevojaka. Naravno da bi vam se sviđalo. Naravno da volim kad pobjeđujemo", govori bivši hrvatski izbornik koji uživa ugled "ubojice" velikih klubova.

Image
ENGLEZIMA NIŠTA JASNO: /

Bilić im sve objasnio

Image
ENGLEZIMA NIŠTA JASNO: /

Bilić im sve objasnio

West Ham tek četvrti u povijesti

Njegova je momčad postala tek četvrta u povijesti Premiershipa koja je u gostima skinula ta tri "velika skalpa". Prije West Hama, to su napravili još samo Everton (1994/95), Manchester United (2004/05) i Chelsea (2005/06).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City je imao 27 udaraca prema vratima, ali mu to nije pomoglo u subotu protiv Bilićevih trupa. "Čekićari" su s druge strane, tek 11 puta dodirnuli loptu u Cityjevom šesnaestercu i zabili dvaput, uz samo 28 posto posjeda lopte. No, Victor Moses i Diafra Sakho su donijeli veliku radost Biliću...

"On je trener koji nam je donio veliko samopouzdanje. To je strašna stvar. Natjerao nas je da vjerujemo kako možemo bolje. Stvarno nas je preporodio", kazao je James Tomkins.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne znam koliko će ovo trajati'

"Ne znam koliko će ovo trajati", kazao je Bilić bojeći se "Pepeljuga-efekta" kad u jednom trenutku čarolija nestaje.

"Nadam se, dugo. Najbolje je kad igrače natjeraš da se bore za momčad", kazao je hrvatski trener. Naravno, ambicije kluba koji je trenutačno drug na ljestvici su porasle...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ciljevi su za klubove poput Manchester Uniteda. Naš je je napredak iz dana u dan. Gdje će nas to odvesti, ne znam. Prošlo je tek šest utakmica", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo