ENGLEZI BEZ MILOSTI: / "Kad će Arsene Wenger konačno naučiti lekciju?"

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Potpuno očekivano, engleski su mediji puni kritika na račun Arsenea Wengera i nogometaša Arsenala koji su u srijedu navečer izgubili od Dinama (2:1) u 1. kolu skupine F Lige prvaka.

17.9.2015.
8:58
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Dinamo je šokirao engleskog velikana i ostvario prvu pobjedu u najjačem europskom klupskom natjecanju od 1999. godine i slavlja protiv Sturma. Wenger je tako oba ovosezonska poraza doživio od hrvatskih trenera: na startu Premierlige od Slavena Bilića i njegova West Hama, a u srijedu u Zagrebu od Zorana Mamića i Dinama.

"Glupo isključenje Girouda"

"Zagreb je u utorak pogodio potres koji je oko pet sekundi tresao gradske zgrade. Za Arsenal je podrhtavanje stiglo 24 sata kasnije", piše Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo je bilo onih koji su davali šanse nogometašima Dinama. No, oni su ostvarili slavnu pobjedu temeljenu na glupom isključenju Oliviera Girouda u 40. minuti, te igri njega i njegovih suigrača u kojoj nije bilo ni reda ni povezanosti sve dok nije bilo prekasno. Previše Wengerovih igrača je bilo ispod svoje razine", dodaje engleski dnevnik u svome izvještaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Beskonačno držanje lopte"

Telegraph, pak, navodi da je Dinamo sredio Arsenal po već viđenom receptu ove sezone.

"Još jedna momčad koja se povukla i dopustila Arsenalu da beskonačno drži loptu stvorila mu je poteškoće. Kad će Arsene Wenger konačno naučiti lekciju? Njegova je momčad ove sezone izgubila od West Hama i odigrala neodlučeno protiv Liverpoola, a u oba su slučaja suparnici temeljili uspjeh na igri na kontranapade", ističe Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo je kritičan prema Wengerovoj taktici i Daily Mirror.

Image
WENGER JE RAZOČARAN i LJUT: /

'Prvi gol je bio iz zaleđa, a Giroud je prestrogo isključen'

Image
WENGER JE RAZOČARAN i LJUT: /

'Prvi gol je bio iz zaleđa, a Giroud je prestrogo isključen'

"Bojkot navijača"

"Bude li još ovakvih utakmica, Wenger će se namučiti da ostane u natjecanju nakon Božića", piše Mirror koji je nekoliko redaka posvetio i Dinamovim problemima s navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vremešni stadion koji prima 38.000 gledatelja u srijedu je bio pun samo do pola zbog bojkota navijača koji je uslijedio nakon uhićenja predsjednika i trenera kluba, braće Zdravka i Zorana Mamića, zbog sumnje u malverzacije prilikom transfera, uključujući i onog Luke Modrića u Tottenham", navodi Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo