stigla službena ponuda / Engleski velikan želi hrvatskog veznjaka, no transferu se ispriječio 'škrti' vlasnik kluba

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Iako se o interesu Tottenhama za 'epic Brozu' piše već nekoliko dana, danas stiže vijest kako su 'pijetlovi' uputili službenu ponudu Nerrazzurima

8.8.2018.
17:31
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Prijelazni rok bliži se kraju, 31.kolovoz datum je kad ljetni Mercato završava za većinu europskih liga, no Englezi za akciju imaju još svega - 24 sata. 

Naime, engleski Premiership odredio je da transfer rok za klubove s otoka vrijedi do 9. kolovoza, stoga se očekuje kako će većina velikana u naredna 24 sata obaviti velik broj poslova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od tih klubova je i Tottenham, koji do kraja roka želi ojačati vezni red i time postati konkurentniji u borbi za naslov prvaka. Jedna od njihovih meta je i hrvatski reprezentativac i član Intera Marcelo Brozović. 

Iako se o interesu Tottenhama za 'epic Brozu' piše već nekoliko dana, danas stiže vijest kako su 'pijetlovi' uputili službenu ponudu Nerrazzurima, tešku 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim informacijama, uprava Intera odbila je tu ponudu, očito se nadajući da za Brozovića, koji si je nastupima na ovogodišnjem SP-u svakako podigao cijenu, može dobiti više novca. 

Navodno Brozović već neko vrijeme želi napustit Inter, ali iz slučajeva Modrića i Balea od ranije znamo da je prvi čovjek Tottenhama Daniel Levy izuzetno oprezan kada je trošenje u pitanju. Kako god, u Londonu imaju još svega jedan dan da 'podebljaju' ponudu i pokušaju dovesti Brozovića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo