ENGLESKI MEDIJI GORE: / 'Nacionalna sramota! Kakav pokolj, užas... Igrali su bez ikakve ideje i srca, beskičmenjački!'

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Poniženje je riječ koja prevladava u naslovima i analizama engleskih tiskovina i portala nakon poraza od Islanda u osmini finala Europskog prvenstva.

28.6.2016.
10:15
Screenshot
VOYO logo

Islandski su nogometaši u Nici priredili prvoklasno iznenađenje svladavši i izbacivši je s turnira na kojem su Englezi još jednom imali nerealno visoke ambicije. Engleski je izbornik Roy Hodgsdon odmah podnio ostavku, a nemilosrdni otočki mediji očekivano su razapeli svoje preplaćene zvijezde.

Image
ČUDO U NICI: /

Island izbacio veliku Englesku s Eura i izborio četvrtfinale s Francuskom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ledene budale", stoji na naslovnici sportskog priloga The Suna na čijem je portalu prvi izvještaj nakon poraza izašao pod brutalnim naslovom "Nacionalna sramota! Kakav pokolj, užas, bez ikakve ideje, beskičmenjački i bez imalo srca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nacionalna sramota! Engleski davljenici ispali s Eura i potonuli sramotno nisko", piše Metro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ultimativno englesko poniženje: zemlja u kojoj se vlada raspada, tržište je u kolapsu, a nogometna reprezentacija gubi od Islanda", komentira Telegraph čiji autor Paul Hayward navodi:

"To je bila noć koja je Englesku najviše ponizila u međunarodnom nogometu: mnogo gora od poraza sa SP-a 1950. od SAD-a u Belo Horizonteu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardian također uspoređuje poraz od Islanda s onim iz 1950. u Belo Horizonteu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hodgsonova vladavina će biti definirana kroz poraz koji se može usporediti s porazom od SAD-a na SP-u 1950. Sada će početi samopreispitivanje u zemlji koja se voli smatrati nogometnim kraljevstvom", komentira Guardian.

"Engleska izletjela iz Europe... dvaput u jednom tjednu", dodaje Mirror aludirajući na odluku Velike Britanije o izlasku iz Europske unije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ultimativno poniženje: Engleska izbačena s Eura od patuljastog Islanda - zemlje veličine Leicestera - u jednom od najšokantnijih raspleta ikada", naslov je u Daily Mailu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Independent se, pak, osvrće na karakter engleskih nogometaša.

"Preslavni, prevažni, prebogati, premoćni da bi se znali boriti protiv jedne od najmanjih nogometnih nacija u Europi. To je Engleska", piše Independent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo