Rijeka će dobiti nevjerojatnih 12 milijuna eura!

Sapunica oko transfera prvog strijelca hrvatskog prvenstva Andreja Kramarića približila se kraju.

7.1.2015.
9:20
VOYO logo

Kako navodi The Times, Leicester će platiti Rijeci čak 9,7 milijuna funti, odnosno 12 milijuna eura odštete, što će biti rekordan transfer u klupskoj povijesti. Kramarić će, pak, potpisati ugovor na tri i pol godine.

Podsjetimo, kao budući Kramarićev klub dugo je figurirao Chelsea, ali londonski klub nije pristao platiti odštetu koja bi zadovoljila Riječane. No, dio medija navodi kako bi hrvatski nogometaš na koncu ipak mogao završiti na Stamford Bridgeu budući da će Chelsea navodno imati pravo prvokupa ako Leicester ispadne iz lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ot3hRilH2k0

Lisice su trenutno na posljednjem mjestu u Premierligi sa samo 14 bodova i svega 19 postignutih pogodaka. Upravo su zbog toga u klubu inzistirali na Kramarićevom dolasku, nadajući se da će im hrvatski reprezentativac donijeti prijeko potrebnu učinkovitost u suparničkom šesnaestercu. A dok čeka Kramarića, Leicester je uspio realizirati jedan transfer i to baš iz spomenutog Chelsea. Bez odštete je, naime, sa Stamford Bridgea stigao 42-godišnji australski vratar Mark Schwarzer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo