ENGLESKE LEGENDE SASULE PALJBU PO LOVRENU: / Vatreni im je kriv za sve, ali ove brojke najbolje govore tko je pravi krivac za poraz Redsa

Image
Foto: Profimedia

Činilo se kako bi momčad Jurgena Kloppa mogla dostići rekord Arsenala od 49 utakmica bez poraza i tako preuzeti naslov "Invincibles"

1.3.2020.
14:21
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Watforda priredili su senzaciju pobijedivši u susretu 28. kola engleskog prvenstva Liverpool sa 3-0 prekinuvši niz "Redsa" od čak 44 ligaška susreta bez poraza.

Image
SENZACIJA SEZONE: /

Redsi upisali prvi poraz, mučno je gledati što navijači rade Lovrenu nakon utakmice

Image
SENZACIJA SEZONE: /

Redsi upisali prvi poraz, mučno je gledati što navijači rade Lovrenu nakon utakmice

Junak velike pobjede Watforda bio je dvostruki strijelac Ismaila Sarr (54, 60), a među strijelce se upisao i Troy Deeney (72). Za Liverpool je cijeli susret odigrao hrvatski reprezentativac DejanLovren, no uklopio se u sivilo svog sastava, ali su ga nakon utakmice navijači s na društvenim mrežama uzeli na zub i okrivili ga praktički za sva tri gola, iako je Van Dijk barem jednako, ako ne i više, kriv za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon utakmice oglasila se legenda Redsa, JamieCarragher, koja je propitala odluku Jurgena Kloppa da u vatru od prve minute ubaci Hrvata. Vatreni još od prosinca nije započeo Liverpoolovu prvenstvenu utakmicu.

"Ljudi nisi očekivali ovaj poraz Ne želim se sada praviti pametan, ali očekivao sam da će ovo biti teška utakmica za Liverpool. Nisam mislio da će izgubiti, ali mi je mirisalo na remi jer sam stvarno impresioniran onime što je pokazivao Watford otkako ih je Nigel Pearson preuzeo", rekao je Carrager za Sky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Watford's English striker Troy Deeney (L) and Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren tangle during the English Premier League football match between Watford and Liverpool at Vicarage Road Stadium in Watford, north of London on February 29, 2020., Image: 501980682, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Justin TALLIS / AFP / Profimedia

Cijela ,momčad bila loša

"Liverpool nije bio dobar u obrani. Svima je bila čudna Kloppova odluka da od prve minute na teren pošalje Lovrena. Nije bio dobar. Ne volim izdvajati pojedince, ali stvarno je odigrao loše, a i van Dijk nije bio svoj. Malo me sve to brine jer uskoro dolazi utakmica s Atleticom. Liverpool ne smije primiti gol na Anfieldu“, kazao je Carragher.

Osim njega i čuveni engleski napadač AlanShearer izdvojio je Lovrena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Watfordovi igrači nadigrali su Liverpoolovu posljednju četvoricu. Lovren je previše striktno čuvao Denneya čime se otvarao prostor za Sarra i to su napadači Watforda iskoristili", kazao je Shearer.

Ove kritike na Lovrenov račun čine se malo pretjeranima s obzirom na to da je cijela momčad podbacila. Liverpool Echo samo je vrataru Alissonu dao veću ocjenu od pet. Točnije sedam. Van Dijk, Lovren, Alexander- Arnold, Salah, Firmino i Mane dobili su četvorku, a Oxlade-Chambrlaine, Wijnaldum, Fabinho i Robertson peticu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo