LUKA IVANUŠEC / Emotivni oproštaj od Maksimira: 'Hvala Dinamu, hvala Boysima'

Image

Luka Ivanušec odigrao je posljednju utakmicu za Dinamo

24.8.2023.
22:42
VOYO logo

U svom debiju na klupi Dinama Sergej Jakirović ostvario je prvu pobjedu, a hrvatski prvak je protiv praške Sparte slavio s 3-1 (1-1) i tako si priskrbio dva gola prednosti za uzvratnu utakmicu doigravanja za plasman u grupnu fazu Europske lige.

Image
DEBITIRAO POBJEDOM /

Jakirović otvorio dušu: 'Znam ja koja je istina, mene nitko nije pitao gdje sam bio 2015.'

Image
DEBITIRAO POBJEDOM /

Jakirović otvorio dušu: 'Znam ja koja je istina, mene nitko nije pitao gdje sam bio 2015.'

Gosti su poveli u 39. minuti golom kapetana Ladislava Krejčija iz kaznenog udarca. U 44. minuti izjednačio je Dario Špikić na asistenciju Brune Petkovića. Pobjedu Dinamu donijeli su Dino Perić golom u 59. minuti i Luka Ivanušec koji je pogodio mrežu za konačnih 3-1 u 61. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je pred kraj dvoboja izlazio, Luka Ivanušec se rasplakao. Bila mu je ovo posljednja utakmica za Dinamo.

Nakon završetka susreta, s igračima je otišao ispod Sjevera i plakao. Nije mogao sakriti suze. Napušta Dinamo nakon 173 utakmice, 37 golova i 19 asistencija. S klubom je osvojio četiri naslova prvaka hrvatske u isto toliko godina, a jednom je osvojio i Hrvatski kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Dinamu, hvala Boysima, hvala svima. Puno toga ću pamtiti. Definitivno pobjeda protiv Tottenhama, jedna od najvećih pobjeda u Dinamovoj povijesti. Ali, bilo je tu još velikih utakmica i rezultata. Odlazak u Feyenoord izabrao sam jer je to dobro mjesto za moj razvoj. Osjetio sam da me klub i trener jako žele i to je prelomilo. Radi se o prvaku Nizozemske koji igra Ligu prvaka. Od sad sam najveći fan Dinama. Pratit ću svaku utakmicu i navijati, ostat ću u kontaktu s mnogima i uvijek pratiti što se događa u Dinamu. Kad pogledam kakve smo rezultate radili u Europi i u prvenstvu, mogu otići ponosan na sebe i na ekipu. Zahvaljujem se ekipi bez koje ovo ne bi bilo moguće", rekao je Luka Ivanušec za kameru Maxsporta.

Image

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo