EMOTIVAN OPROŠTAJ OD BLAUGRANE: / 'U meni su stotine slika s Camp Noua, s ulica Barcelone....'

Image

'Hvala ti puno Dani Alves za sve što si dao u ovih osam godina uspjeha.

3.6.2016.
6:45
VOYO logo

Jedan od najboljih stopera svijeta, brazilski majstor Dani Alves napušta Barcelonu a od 'blaugrane' se oprostio i emotivnim pismom koje je objavio na svojim profilima društvenih mreža.

"Za mjesec dana bit će točno osam godina otkako sam stigao u Barcelonu. U ovom dresu postigao sam najveće uspjehe svoje karijere. Od prvog dana, od prvog treninga pod vodstvom Pepa Guardiole pa sve do zadnjeg dana ove sezone imao sam sreću da uživam igrajući s velikom strašću za ovaj klub. U meni su stotine slika s Camp Noua, s ulica Barcelone i osjećam veliku čast i privilegiju što sam mogao nositi dres najboljeg kluba na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U životu treba znati kada je kraj'

"Mogao bih jednog po jednog nabrajati sve divne osobe koje su mi pomagale ovdje sve ovo vrijeme, ali kao što ni u svlačionici Barcelone nema mjesta za indvidualnost već se sve radi zajednički kao momčad, tako ću i ovdje izraziti zajedničko hvala svima! Svi zajedno pobjeđujemo i svi zajedno gubimo. Svima veliko hvala, ali sada je vrijeme za novi izazov u karijeri. U životu treba znati kada je kraj, a ovo je moj trenutak da odem. Odlazim, ali vratit i vraćat ću se uvijek", napisao je Alves, prenosi Goal.com, a o njegovom odlasku očitovala se i Barcelona:

http://www.dailymotion.com/video/x4e4e30_obrigado-alves_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Barcelona mu želi sve najbolje'

"Barcelona želi izraziti svoju zahvalnost Daniju Alvesu za osam sezona koliko je bio naš član i koliko je pomogao da ovaj klub postane veći i bolji. Njegova predanost i dobra narav osvojili su navijače, a zbog toga pozvan je da dođe na otvaranje nove sezone kako bi se oprostio od navijača. Barcelona mu želi sve najbolje u njegovoj novoj fazi karijere", stoji u objavi na službenoj stranici Barcelone.

Od Alvesa se oprostio i predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvali ti puno Dani Alves za sve što si dao u ovih osam godina uspjeha. Ti si jedan od nas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo