OPRAŠTA LI SE KAPETAN? / El Mundo: 'Modrić je vjeran Vatrenima kao većina djece balkanskog rata, tek će odlučiti'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Španjolski El Mundo posvetio je tekst kapetanu Vatrenih Luki Modriću, a rekli su dosta zanimljivih stvari

15.12.2022.
19:16
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon poraza od Argentine prekida sna o novom finalu Svjetskog prvenstva, strani novinari su postavili pitanje Zlatku Daliću o daljnjem statusu Luke Modrića, odnosno zanimalo ih je ostaje li Modrić među Vatrenima ili je ovo bio njegov kraj.

Image
NEIZVJESNOST /

Dalić: 'Nadam se da Modrić ostaje s nama, razgovarat ćemo nakon utakmice u subotu'

Image
NEIZVJESNOST /

Dalić: 'Nadam se da Modrić ostaje s nama, razgovarat ćemo nakon utakmice u subotu'

Tek će odlučiti

"Bio je jako razočaran i tužan nakon utakmice i teško mu je pao ovaj poraz. Mislim da je logično da se tako osjeća, bilo mu je jako teško. Nama je koncentracija na utakmici za treće mjesto i nismo razgovarali o tome. Iskreno se nadam da će Luka još ostati u reprezentaciji, a on će o tome sam odlučiti. Razgovarat ćemo nakon subote", rekao je Dalić jutro nakon utakmice s Argentinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski El Mundo je također obradio ovu temu.

"Dilema Luke Modrića: stisnuti s Hrvatskom ili završiti s reprezentacijom kako bi produljio sportski život u Madridu", stoji u naslovu, a u tekstu piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat odluku može objaviti nakon utakmice za treće mjesto. U reprezentaciji vjeruju da će nastaviti igrati do Europskog prvenstva 2024., dok Real Madrid čeka s produljenjem ugovora. Luka Modrić nije Gareth Bale niti se ponaša poput njega. Nije poznato voli li golf, a njegova posvećenost reprezentaciji je ogromna, kao i kod većine djece balkanskog rata.

Dok čeka utakmicu za treće mjesto, očekuje se informacija hoće li završiti reprezentativnu karijeru ili će nastaviti do EURO-a 2024. u Njemačkoj, čije kvalifikacije počinju u ožujku 2023. Tri mjeseca kasnije istječe njegov trenutni ugovor s Real Madridom. Ronaldo je u istoj dobi karikatura samog sebe i čeka ga nogomet van Europe, ne prva razina", smatra spomenuti izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispraćen uz ovacije s tribina

"Protiv Japana i Argentine bio je zamijenjen, a na kraju je završio potišten, sa suzama u očima i ljut na suca Daniela Orsata zbog kaznenog udarca dosuđenog za Argentinu. Kada je izašao iz igre, pljeskao mu je cijeli stadion Lusail.

Zagrlio se s većinom argentinskih igrača, pa tako i s Leo Messijem, a Enzo Fernandez je tražio njegov dres. To poštovanje znači da će njegova odluka, kakva god bila, biti prihvaćena", zaključili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo