EL CLASICO PRED VRATIMA: / Benitez leti ako izgubi, a već se zna i njegov nasljednik

Image
Foto: AFP, PAUL CROCK

Ukoliko Real Madrid izgubi u subotnjem El Clasicu od najvećeg rivala Barcelone, trener Kraljevskog kluba Rafael Benitez mogao bi biti smijenjen.

20.11.2015.
8:40
AFP, PAUL CROCK
VOYO logo

Tvrdi to katalonski dnevnik El Mundo Deportivo uoči derbija 12. kola španjolskog prvenstva u kojem će Real od 18.15 sati na svome stadionu Santiago Bernabeu ugostiti Barcelonu. Samu informaciju ipak treba uzeti s rezervom budući da dolazi iz katalonskog medija i mogla bi biti plasirana kao dio psihološkog rata uoči utakmice.

Fernandez privremeno rješenje?

Uglavnom, El Mundo Deportivo ističe da je predsjednik Reala Florentino Perez iznimno nezadovoljan igrom koju pokazuje momčad pod Benitezovim vodstvom. Madriđani su u dosadašnjih 11 kola triput igrali neodlučeno i jednom izgubili, a El Clasico dočekuju s tri boda minusa u odnosu na vodeću Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perez se navodno nadao da će Benitez u svlačionici vladati čvršćom rukom od Carla Ancelottija, ali nije računao da će mnogi igrači imati nesuglasice s 55-godišnjim stručnjakom. Dođe li doista do smjene, na Benitezovo bi mjesto trebao uskočiti legendarni Zinedine Zidane, nekadašnji Ancelottijev pomoćnik i aktualni trener Realove B momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo Deportivo dalje navodi da postoji mogućnost da će Zidane odbiti ponudu jer želi preuzeti momčad na ljeto i proći kompletne pripreme s njom. Ukoliko se to dogodi, privremeno bi rješenje trebao biti Victor Fernandez, nekadašnji trener Celte, Porta i Deportiva, koji je trenutno zaposlen u Realovom omladinskom pogonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo