U Dinamu spremaju apsolutnu senzaciju!

4.10.2013.
12:04
VOYO logo

Zdravko Mamić i Eduardo trenutno su zbog spornog ugovora na sudu, no kad se to riješi, Dudu bi se mogao vratiti u najdraži klub. Eduardu ugovor sa Šahtarom istječe sljedećeg ljeta, a izbore li Modri proljeće u Europi, mogao bi stići već na zimu.

U protivnom bi u Maksimir došao na kraju sezone, što je s obzirom na trenutnu igru Dinama i situaciju u grupi Europske lige realnija opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio bih odigrati barem još jednu sezonu u Dinamu, to mi je velika želja. Pogotovo s mojim kumom Ognjenom Vukojevićem. Dinamov grb za mene je uvijek bio svetinja, no ne mogu se vratiti dok ne sredim privatne probleme. Na sudu sam s Mamićem, ali i to će jednom završiti", izjavio je Eduardo za 24sata i najavio apsolutnu senzaciju.

Zdravko Mamić je već nekoliko puta pozivao 'odmetnutog sina' da se vrati u Dinamo, a ne treba sumnjati da će nakon ovakvog odgovora iz Ukrajine krenuti u akciju. Razlozi za to su jasni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/TzvBj_-zocM

S obzirom na trenutno stanje u klubu i odnose s navijačima, maksimirskom šefu treba jedna senzacija, veliko ime koje će odvući pozornost javnosti od sve mučnije atmosfere u Maksimiru. A dolazak Eduarda bio bi idealan za skretanje pozornosti od pravih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo