'Uskoro ćemo izazivati strah i trepet!'

Dan uoči susreta nogometaša Belgije i Hrvatske u Bruxellesu, u sklopu 2. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, domaći igrači pucaju od samopouzdanja i očekuju nova tri boda.

10.9.2012.
10:05
VOYO logo

Podsjetimo, Belgija je slavila u Cardiffu s 2:0, te s tri boda dočekuju Vatrene u svom dvorištu. Ne treba ponavljati koliku individualnu kvalitetu posjeduju belgijski nogometaši, stoga i ne čudi njihov optimizam. "Želimo ići u Brazil. Još uvijek imamo mnogo stvari koje moramo popraviti, ali na pravom smo putu. Protiv Walesa nismo igrali svoju najbolju utakmicu, ali smo svejedno upisali pobjedu. To pokazuje da smo izrasli u veliku momčad", rekao je kapetan reprezentacije Vincent Kompany, a suigrač Nikice Jelavića iz Evertona Marouane Fellaini dodao:

http://www.dailymotion.com/embed/video/xtdzxs_wales-0-2-belgium_sport "Ovakve smo utakmice u prošlosti gubili. Sada smo spremni za velike stvari." Prosjek godina udarne postave protiv Walesa bio je 24,2, a od svih Belgijanaca najviše pažnje plijeni najskuplje pojačanje Chelseaja ovoga ljeta - Eden Hazard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vragovi trenutno zaslužuju respekt, a uskoro ćemo izazivati strah i trepet", zaprijetio je Hazard.

Podsjetimo, hrvatski reprezentativci su u nedjelju odradili trening zatvoren za javnost, a u ponedjeljak ujutro odletjeli u Belgiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo