E OVO JE STVARNO NOVO: / Utakmica prekinuta zbog - poroda!?

Utakmica između Barra da Tijuce i Audaxa u drugoligaškom natjecanju brazilske savezne države Rio de Janeiro završena je neodlučenim ishodom 0:0.

16.4.2015.
11:51
VOYO logo

Spomenuti je dvoboj, naime, u jednom trenutku bio prekinut i to zbog dosad nezabilježene situacije na nogometnim stadionima diljem svijeta. Trebalo je, naime, obaviti porod jedne gledateljice koju su baš usred nogometnih uzbuđenja uhvatili trudovi.

Prema navodima Globa, priča je počela samo deset minuta nakon starta utakmice u zapadnom dijelu Rija kada je neimenovana gledateljica shvatila da ima trudove i da mora u bolnicu. Odmah je pozvan bolnički helikopter, ali bilo je kasno. U pomoć su priskočili vatrogasci koji su na koncu asistirali pri stadionskom porodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada se pojavio i helikopter koji je sletio iza jednog gola, pa je sudac morao prekinuti utakmicu, dok su igrači u čudu promatrali što se događa. Majka i dijete su uneseni u letjelicu i prebačeni u bolnicu, a utakmica je nakon kraćeg prekida nastavljena. Do kraja, međutim, više nije bilo uzbuđenja. Ni na tribinama ni na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo