DVA ZAINTERESIRANA KLUBA: / Kovačić nakon samo jedne sezone napušta Real Madrid?!

Image

Samo godinu dana nakon što je došao iz milanskog Intera kao velika nada i buduća zvijezda Real Madrida hrvatski nogometaš Mateo Kovačić mogao bi napustiti Kraljevski klub.

29.3.2016.
13:32
VOYO logo

Kako izvještava španjolski portal Fichajes.com, za Kovačića su zainteresirana dva kluba i postoji mogućnost da će ga Real pustiti na posudbu. Zanimanje za 21-godišnjeg veznjaka iskazali su Sevilla i Tottenham, a ljeto će pokazati hoće li hrvatski reprezentativac sljedeće sezone nositi dres jednog od tih klubova.

Kod Zidanea manje prilika

Tottenham je navodno pratio Kovačića još dok je igrao za Inter, a trener Mauricio Pochettino ga i dalje želi vidjeti u svojoj momčadi. Prelazak među Spurse našem bi nogometašu donio i nastavak igranja u Ligi prvaka s obzirom da je londonski klub praktički već osigurao plasman u najelitnije kontinentalno natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla posljednjih godina često koristi mogućnost posudbe igrača iz najvećih španjolskih klubova, pa sada tako želi iskoristiti i manjak Kovačićeve minutaže u Madridu. Andalužani hrvatskom veznjaku nude i mogućnost ostanka u istoj ligi, što bi mu u perspektivi olakšalo eventualni povratak u Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je ove sezone skupio 29 nastupa za Real Madrid u svim natjecanjima, ali većinom su to bili ulasci s klupe. Odlaskom Rafaela Beniteza i dolaskom Zinedinea Zidanea na klupu minutaža mu je dodatno smanjena, tako da se (privremeno) napuštanje Santiago Bernabeua ne čini kao loša opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo