VIDEO: / Vatreni se oporavili od 'depresije' i melju u klubovima!

Vatreni su u subotu bili strijelci diljem Europe i kao da su se preporodili nakon povratka iz reprezentacije.

19.10.2013.
18:54
VOYO logo

U sklopu 13. kola ukrajinske nogometne Premierlige aktualni prvak Šahtar iščupao je tri boda na gostovanju kod Iličeveca, a dva je pogotka za momčad iz Donjecka, u pobjedi 3:1, postigao naš Darijo Srna.

Gubio je Šahtar od 38. minute utakmice autogolom Stepanenka i tako sve do 66. kada je u kaznenom prostoru domaćina srušen Ilsinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siguran realizator jedanaesterca bio je kapetan Srna. Svega sedam minuta kasnije novi jedanaesterac za Šahtar, koji je izborio Alex Teixeira, a realizirao ponovno naš Srna. Konačan rezultat postavio je Luiz Adriano u 86. minuti susreta.

//www.youtube.com/embed/k7HaTvugAQk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bili su to Srnini treći i četvrti pogodak ove sezone u Premierligi, a uz to ima i četiri asistencije. Šahtar je pobjedom barem privremeno izbio na vrh ligaške ljestvice, s istim brojem bodova kao i Metalist iz Harkiva, ali i dvije utakmice više.

Hrvatski nogometaš Niko Kranjčar postigao je premijerni pogodak u dresu Queens Park Rangersa. Njegov je klub u 12. kolu druge engleske lige odigrao 2:2 na gostovanju kod Millwalla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčar je u londonskom gradskom okršaju doveo goste u vodstvo u 26. minuti. Odigrao je dupli pas sa Joeyjem Bartonom, a onda opalio s 20-ak metara i matirao domaćeg vratara Davida Fordea.

Millwall je izjednačio u 51. minuti preko Scotta McDonalda, a novo je vodstvo QPR-u osigurao Charlie Austin u 69. minuti nakon dubinskog proigravanja Kranjčara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj minuti sudačke nadoknade Millwall je ipak došao do boda, a strijelac je bio Jermaine Easter.

//www.youtube.com/embed/_q7U8Uo98d8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac je nakon sjajno odrađenog posla izašao iz igre u 72. minuti. Podsjetimo, Kranjčar je došao na posudbu iz kijevskog Dinama, a ovo mu je bio tek četvrti nastup u Championshipu, odnosno treći od prve minute.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo