DVA NOVA POJAČANJA SLETJELA NA RUJEVICU: / Riječani u zadnji tren slažu momčad za obranu naslova

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Krilni napadač Maxwell Acosty (25) službeno je postao novo pojačanje hrvatskog prvaka Rijeke.

28.8.2017.
16:49
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Kako javlja Novi list ganski nogometaš, koji je prošle godine branio boje talijanskog drugoligaša Latine i prvoligaša Crotonea, na Rujevicu stiže na jednogodišnju posudbu s obvezom otkupa ugovora.

"Poznajem Rijeku, drago mi je da sam u klubu. Želim pomoći klubu da napreduje i ostvaruje dobre rezultate, kako u prvenstvu, tako i Europskoj ligi", rekao je Acosty za službenu klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebao sam novi izazov, zato sam ovdje. Ovo je velika prilika za mene i moram ju iskoristiti. Spreman sam u svakom trenutku dati svoj maksimum. Devet godina sam igrao u Italiji, cijelu karijeru sam proveo tamo. Vidio sam neke utakmice Rijeke i vjerujem da ću pomoći klubu. Mogu igrati na svim pozicijama, ali najbolje se osjećam na krilnim pozicijama", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nije to jedina vijest. Riječani su ovaj tjedan krenuli i po australskog lijevog beka Jasona Davidsona (26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentativac s tri nastupa na svjetskom prvenstvu u Brazilu navodno je već obavio liječnički pregled te bi kroz par dana trebao potpisati trogodišnji ugovor.

U redove prvaka dolazi kao slobodan igrač. Tijekom karijere igrao je među ostalima za West Bromwich Albion, Huddersfield Town i Groningenen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je, inače, prošlog tjedna dovršila transfer 23-godišnjeg grčkog desnog beka i veznjaka Charlamposa Mavriasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač i dijete Panathianikosa lani je igrao za njemački Karlshrurer, a s hrvatskim prvakom potpisao je jednogodišnji ugovor s s mogućnošću produljenja na još tri godine.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo