dobar dan za hrvata / Duje Čop strijelac i asistent u pobjedi Sportinga

Image
Foto: Instagram

U 43. minuti Čop je udvostručio vodstvo Sportinga sigurnom realizacijom kaznenog udarca, dosuđenog nakon što je u kaznenom prostoru srušen Rodriguez

11.9.2016.
18:40
Instagram
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Duje Čop bio je strijelac i asistent u domaćoj 2-1 pobjedi Sporting Gijona protiv Leganesa u 3. kolu španjolskog nogometnog prvenstva.

Čop se u 17. minuti našao pred vratima gostiju i nakon pogreške stopera Leganesa kratko gurnu loptu prema natrčalom Casesu koji je bez problema svladao vratara Serantesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 43. minuti Čop je udvostručio vodstvo Sportinga sigurnom realizacijom kaznenog udarca, dosuđenog nakon što je u kaznenom prostoru srušen Rodriguez.

U nastavku dvoboja Leganes je uspio samo smanjiti zaostatak pogotkom Rica u 58. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj nedjeljnoj utakmici Betis je s 3-2 slavio na gostovanju kod Valencije. Gosti su golovima Castra (38) i Joaqina (54) poveli 2-0, a Valencia je od 50. minute bila s igračem manje, zbog isključenja Pereza. No, domaća momčad je i s desetoricom igrača došla do izjednačenja golovima Rodriga (75) i Garaya (78). Ipak, Castro je svojim drugim pogotkom donio pobjedu Betisu u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Sporting Gijon se nakon nepotpunog 3. kola nalazi na 3. mjestu sa sedam bodova, a ispred su samo Real Madrid (9) i Sevilla (7). Betis je prvom pobjedom došao do 13. mjesta s četiri boda, koliko ima i Leganes, dok je Valencia na predzadnjem mjestu bez ijednog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo