Copa Libertadoress / Dugoiščekivano finale pod upitnikom? Kamenovan autobus s igračima Boce, ima ozlijeđenih

Image
Foto: Twitter/Screenshot

Finale južnoameričke Lige prvaka plijeni pozornost jer se po prvi puta u finalu sastaju Boca i River

24.11.2018.
22:20
Twitter/Screenshot
VOYO logo

Dugoočekivani uzvrat finala južnoameričkog Copa Libertadores u Buenos Airesu između argentinskih suparnika River Platea i Boca Juniorsa pod znakom je pitanja jer je kamenovan autobus s igračima Boce, a ima i ozlijeđenih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgred se dogodio na prilazu Riverova stadiona Monumental, a policija je suzavcem rastjerala huligane. Prema izviješćima, nekoliko igrača Boce je zadobilo porezotine od stakla, a nekolicina je doživjela i trovanje suzavcem. Veznjak Boce Pablo Perez završio je u bolnici zbog krhotina stakla na licu. Utakmica je trebala započeti u 21 sat po hrvatskome vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi rastjerali navijače, policija je upotrijebila suzavac, ali je raspršeni suzavac došao i do igrača Boce koji su gušeći se potrčali u svlačionicu. "Policijska je reakcija bila potpuni neuspjeh", kazao je direktor Boce Juniors Horacio Paolini.

Navodno su trojica igrača Boce Juniors završila u bolnici, a ostali povraćaju u svlačionici. Najgore je prošao legendarni nogometaš Carlos Tevez koji se nagutao suzavca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale južnoameričke Lige prvaka plijeni pozornost jer se po prvi puta u finalu sastaju Boca i River. Prvi obračun na Bomboneri prije dva tjedna završio je 2-2, a i taj dvoboj se igrao dan kasnije od predviđenoga zbog oluje nad Buenos Airesem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo