GORUĆA TEMA /

Slavni dinamovac stao u obranu Ivana Perišića: 'Nitko ne zaslužuje ovakvo ponižavanje'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Situacija se ne smiruje

13.8.2024.
21:26
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Perišić više nije igrač Hajduka, obznanio je sportski direktor kluba Nikola Kalinić u utorak poslijepodne. Ubrzo je oko toga došlo i do podjele među navijačima, jedni brane slavnog Vatrenog, dok su drugi stali na stranu klupskog vodstva. Oko svega se sada oglasio i slavni hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc, deklarirani navijač Dinama.

Image
POZNAT JE DATUM /

Perišić se vrlo brzo vraća na Poljud: Čekat će ga uzavrela atmosfera

Image
POZNAT JE DATUM /

Perišić se vrlo brzo vraća na Poljud: Čekat će ga uzavrela atmosfera

''Nikada neću moći razumijeti i shvatiti odnos "nekih" ljudi prema ovakvim ljudinama, sportašima, sportskim legendama, velikanima hrvatske. Poštujem tuđe, ali volim svoje. Takav sam. Ivan nije zaslužio ovakav odnos. Nitko ne zaslužuje ovakvo ponižavanja. Majstore, nitko ti ne može izbrisati 33 gola i 134 odigrane utakmice za Hrvatsku. Nikada'', poručio je na Instagramu Šimenc i tako jasno dao do znanja na čijoj je strani u ovoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na Klub, ali posebno na Ivana i obitelj koji su nezasluženo doživjeli brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan vjerojatno ostaje do kraja ljeta. Nažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom te su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se suradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo donijeti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora. Zbog izrazite važnosti utakmice koja je pred nama, potpuni fokus cijelog Kluba je na uzvratnoj utakmici zato pozivam navijače da daju punu podršku momčadi i stručnom stožeru pred ispunjenim Poljudom na putu prema play-offu", riječi su Nikole Kalinića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo