DRUGI PUTA ĆE PAMETNIJE: / Pogledajte kako je Mascherano razljutio Suareza na treningu

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Na You Tubeu je osvanuo video s jednog od treninga Barcelona, a na kojem su u glavnoj ulozi zvijezde 'katalonskog giganta' Mascherano, Suarez i Neymar.

14.3.2016.
12:41
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Argentinski reprezentativac je na treningu očito bio jako dobro raspoložen za šalu. Pa je prvo u "žrvanj" uzeo Neymara. Argentinac je Brazilca za vrijeme zagrijavanja u prolazu lupio po glavi, a onda mu je dobacio da će dobiti i "za uho".

Neymar se nakon toga zaletio za Mascheranom kako bi ga srušio na pod, ali mu to nije uspjelo jer je Argentinac pobjegao. Naravno, Neymar se na kraju nasmijao i tako dao do znanja kako je sve samo i isključivo timska šala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Neymara, na red je došao Suarez. Ali...

Mascherano je nakon Neymara našao svoju sljedeću žrtvu. Suareza. Pa ga je tako u trenutku dok se Urugvajac istezao na travnjaku Mascherano nagazio na nogu, što se nikako nije svidjelo Suarezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez je odmah uzvratio nogom u predjelu stražnjice, ali ga nije htio udariti. Suarez se potom ustao i na kratko krenuo za Mascheranom. Ali, Argentinac je opet sa "smješkom" pobjegao i ovom svom suigraču.

Po izrazu lica Urugvajca jasno je vidljivo kako mu se Mascheranova šala i nije baš svidjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo