Evo dokaza da je pravi Hrvat: 'Ja vam slušam narodnu glazbu'

Nesuđeni hrvatski reprezentativac Josip Drmić u prijateljskoj utakmici u dresu Švicarske svojoj je Hrvatskoj zabio dva gola.

7.3.2014.
15:24
VOYO logo

"Žao mi je što ne igram za Hrvatsku, tužan sam zbog toga. Ali, nitko me iz Hrvatske nije zvao, ni mene, ni moju obitelj. Znam da je Slaven Bilić više puta dolazio kod Rakitića i Petrića doma, silno se trudio i upirao da njih dvojica zaigraju za Hrvatsku, vidjela se ta velika želja. Kod mene nije bilo tako. Tužan sam bio, razočarao sam se... Ali, moram gledati naprijed u životu, Švicarska je za mene učinila sve, na tome sam zahvalan i dajem cijelog sebe kad nosim švicarski dres", rekao je Drmić i nadodao:

"Krv nije voda, u meni teče hrvatska krv. Evo, ja vam slušam narodnu glazbu, a ne onu što slušaju Švicarci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O kakvoj se točno glazbi radi?

"Sandru Afriku! Super izgleda, haha. I slušam i gledam, haha."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim pogodaka koje je zabio Danijelu Subašiću, Drmić je nakon utakmice dohvatio dres Luke Modrića.

"Spontano se nisam odvajao od njega zadnjih pet minuta ha- ha! Pazio sam da mi ne pobjegne, čekao sam kraj da odem kod njega i da ga pitam za dres. Hrvatski dresovi su oduvijek moja velika želja, bilo čiji. Istina, najviše bih volio dres od Petrića, ali njega nije bilo na ovoj utakmici. I Olić je moj idol, Modrić također."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O hrvatskom nogometu Drmić zna puno i otkriva:

"Navijam za Hajduka! A za koga ću drugoga? Imam kuću dolje u Splitu, tamo mi je obitelj, mama i ćaća. Kad sam dolje odem do Poljuda, pogledam utakmicu. Evo, bio sam za Božić u Splitu, na ponoćki sam vidio Ivana Perišića... Novu sam dočekao u Zagrebu.", zaključio je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo