DRAMA U PULI, ISTRA U ZADNJIM SEKUNDAMA ISPUSTILA POBJEDU: / Gorica osvojila bod za ostanak na šestom mjestu

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Ovog vikenda je na rasporedu 15. kolo Prve hrvatske nogometne lige

8.11.2019.
20:17
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Istra 1961 i Gorica osvojili su po jedan bod nakon što su u petak odigrali 2-2 (1-1) u prvoj utakmici 15. kola Prve HNL.

Istra je povela u 3. minuti, kad je prvijenac u dresu Puljana postigao litavski internacionalac Karolis Luakžemis. Gorica je do izjednačenja došla u 38. minuti. Pogodak za 1-1 postigao je glavom bosansko-hercegovački nogometaš Aleksandar Jovičić. Novo vodstvo Istri donio je povratnik u HNL i bivši reprezentativac, Riječanin Ivan Močinić, u 62. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ndiaye spasio goste

Sekunde su dijelile Puljane od treće pobjede u ovoj sezoni, a prvoj još od 3. kolovoza, kad je u nevjerojatnom spletu okolnosti, u posljednjoj minuti sučevog dodatka, lopta došla do snalažljivog Cherifa Ndiayea koji je u padu gurnuo loptu pokraj vratara Čondrića i donio Gorici jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istra je privremeno zasjela na sedmo mjesto sa 12 bodova, jednim više od Intera i Slaven Belupa te dva više od Varaždina koji je na začelju. Gorica je ostala na šestom mjestu sa 22 boda. Vodeći Dinamo ima 37 bodova, četiri više od Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo