DOSTA MU JE FRANCUSKE: / Sprema se senzacionalan transfer Zlatana Ibrahimovica

7.5.2015.
16:59
VOYO logo

Nerijetko dobro obavijesteni Di Marzio navodi da bi Ibrahimovic mogao predstojece ljeto napustiti PSG i vratiti se u klub iz kojeg je i dosao na Park princeva - u Milan! Guru za transfere, kako ga zovu u Italiji, tvrdi da je dopredsjednik Milana Adriano Galliani u srijedu razgovarao sa Zlatanovim agentom Minom Raiolom.

Nije tajna da bi Galliani silno zelio ponovno vidjeti 33-godisnjeg napadaca u crveno-crnom dresu, ali glavna prepreka transferu je, kao i obicno, novac. Osim sto Ibrahimovic jos godinu dana ima vazeci ugovor s PSG-om, sto znaci da bi Milan morao platiti odredenu odstetu, Svedanin bi morao pristati i na znatno manju placu od one koju prima u francuskoj prijestolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svedski napadac ima jos godinu dana ugovora s PSG-om sto mu jamci zaradu od 14 milijuna eura. U Milanu bi, u najboljem slucaju, zaradivao 6,5-7 milijuna eura po sezoni uz odredene bonuse koji bi bili ugradeni u trogodisnji ugovor", pise Di Marzio.

Kao alternativu Ibrahimovicu u Milanu vide 21-godisnjeg napadaca Palerma Paula Dybalu, no na njega su oko bacili i klubovi koji mogu puno vise platiti, tako da Rossonerima nece biti lako dokopati se Argentinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo