DOSTA JE INDOLENCIJE: / Realovi navijači opalili šamar hrvatskoj zvijezdi

Image
Foto: AFP, JANEK SKARZYNSKI

Navijači Real Madrida sve više gube živce s nogometašima Kraljevskog kluba.

15.3.2016.
11:56
AFP, JANEK SKARZYNSKI
VOYO logo

U 29. je kolu Real teškom mukom došao do pobjede na gostovanju kod Las Palmasa (2-1). Pobjednički je pogodak u 89. minuti postigao Casemiro, a većina je zvijezda kluba sa Santiago Bernabeua potpuno podbacila.

Image
NE BEZ MUKE: /

U zadnjim trenucima susreta Real stigao do vrijedne pobjede

Image
NE BEZ MUKE: /

U zadnjim trenucima susreta Real stigao do vrijedne pobjede

Navas najbolji

Dnevni list AS je nakon utakmice proveo veliku anketu u kojoj je sudjelovalo 11.507 ispitanika. Pitanje je bilo tko je od Realovih igrača zadovoljio protiv Las Palmasa, odnosno tko je zaslužan što su se Madriđani uspjeli spasiti. Rezultati su vrlo zanimljivi: prolaznu su ocjenu dobila samo petorica igrača, na čelu s vratarom Keylorom Navasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostarikanski je čuvar mreže opet bio sjajan, obranio je nekoliko velikih prilika domaćina, pa i ne čudi da je čak 96,8 posto ispitanih odgovorilo da je zadovoljio. Osim Navasu, anketirani su palac gore podigli još samo Casemiru (81,1 posto), Lucasu Vazquezu (63,7), Daniju Carvajalu (50,8) i - našem Luki Modriću (50,1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorka pobjeda

Drugi hrvatski reprezentativac u redovima Reala nije prošao dobro. Mateo Kovačić je u igru ušao u 60. minuti, ali navijači nisu bili zadovoljni onime što je pokazao. Prolaznu ocjenu mu je dalo svega 10,6 posto sudionika ankete, a lošiji je od njega samo Isco (9,4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije najveće i najskuplje Realove zvijezde su, također, prošle jako loše. Cristiano Ronaldo je dobio samo 12,6 posto prolaznih glasova, a tek nešto bolji je Gareth Bale (18,5).

"Navijačima je dosta stalne indolencije u momčadi. Članovi, partneri i navijači kluba su izrazili nezadovoljstvo. Bila je to gorka pobjeda", zaključuje AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo