Transfer stoljeća u Španjolskoj!

Dopredsjednik brazilskog nogometnog kluba Santosa Odilio Rodriguez bio je u posjetu Madridu proteklih nekoliko dana, te je pregovarao o prodaji Neymara, i s Realom i Barcelonom.

14.5.2013.
8:31
VOYO logo

Prema službenoj verziji Santosa, Rodriguez je posjetio Madrid kako bi proslavio svoj rođendan u velikom stilu. Svi drugi izvori pak tvrde da je Rodriguez iskoristio priliku da se u jednom gradu sastane s dva najveća lovca na njegovog najboljeg igrača u Santosu – Neymara.

Dopredsjednik brazilskog kluba navodno se u petak ili subotu sastao s čelnicima Reala, dok se s ljudima iz Barcelone susreo u nedjelju, na dan kad je katalonski div gostovao kod madridskog Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Neymar rekao da će ispoštovati svoj ugovor u Santosu koji traje do ljeta 2014. godine, Rodriguez je priznao da bi Brazilac mogao napustiti klub već i ove godine ako se pojavi ponuda u visini od 70 milijuna eura i više.

Licitacija između Real Madrida i Barcelone mogla bi se pretvoriti u pravi rat jer Brazilac će u ovom nadmetanju, osim što je sjajno pojačanje i trenutno bez premca najbolji marketinški potez, jednome od dva najveća španjolska kluba donijeti lovorike i pohvale navijača, a drugome simbolički poraz već prije početka sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samim time bi i konačna kupoprodajna cijena mladog 21-godišnjeg Neymara mogla biti vrtoglava, a njegov transfer najveći nogometni posao ovoga stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo