DONNARUMMA SE SPREMA NA RADIKALAN POTEZ: / Navijači su ga uzeli na zub, ali zna kako povratiti njihovo povjerenje

Image
Foto: AFP

Stanje u Milanu je kaotično, a prosipanje bodova protiv najslabijih momčadi na ljestvici se nastavlja te je to još jedan od razloga za nezadovoljstvo navijača

18.12.2017.
13:35
AFP
VOYO logo

‘BILA JE TO RUŽNA NOĆ’: Talijanska zvijezda se oglasila nakon nemilih događaja i suza na San Siru

Image
'BILA JE TO RUŽNA NOĆ': /

Talijanska zvijezda se oglasila nakon nemilih događaja i suza na San Siru

Image
'BILA JE TO RUŽNA NOĆ': /

Talijanska zvijezda se oglasila nakon nemilih događaja i suza na San Siru

Gianluigi Donnarumma jedan je od najvrednijih igrača Milana, a proteklog ljeta povezivalo ga se s brojim europskim velikanima. Ali njegov menadžer, Mino Raiola, isposlovao je za 18-godišnjaka ugovor po kojem će mladi vratar primati šest milijuna eura godišnje te Donnarumma ostaje u Milanu do 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači traže odlazak

Ali s lošim rezultatima, došlo je do novih nagađanja o odlasku Gigioa iz kluba, a sve je potaknuo i sam Raiola. On traži poništavanje ugovora koji je njegov klijent potpisao tijekom ljeta, a kao glavni argument je naveo da Donnarumma trpi moralno zlostavljanje u klubu te da je ugovor potpisao pod prisilom.

Navijačima Milana je nakon ove vijesti prekipjelo pa su tijekom utakmice osmine finala Talijanskog kupa u kojoj su Rossoneri pobijedili Veronu s 3-0 izvjesili trasnparent s jasnom porukom: “Moralno zlostavljanje, šest milijuna eura po sezoni i dovođenje brata parazita? Slobodno idi, našem je stpljenju kraj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raskidanje odnosa?

Donnarumma je nakon toga i plakao u svlačionici, a tješio ga je kapetan Leonardo Bonucci. No ako je vjerovati portalu Tribal Football, 18-godišnji vratar spreman je na radikalan potez kako bi povratio povjerenje navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A to je, barem kako njegova obitelj tvrdi, raskidanje svih veza i odnosa s Raiolom. Neki članovi obitelji već su se našli s Enzom Raiolom, Minovim rođakom koji radi u njegovoj agenciji, te su slavnog menadžera optužili zbog loših odnosa mladog vratara s navijačima.

Sada je na Donnarummi da donese odluku, ostati uz menadžera koji će uvijek osigurati bogate ugovore ili otići od njega i tako se pokušati vratiti u milost navijača Rossonera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo