'Domovinski rat je za ovo bio mala beba!'

30.9.2011.
23:23
VOYO logo

Navijači Rijeke (Armada) i Istre (Demoni) su putovali u Zagreb na nogometni susret protiv Pjesnika, odnosno Intera, a nešto prije 17 sati kod naplatnih kućica Kikovica započeo je krvavi obračun.

Riječki navijači stali su na autocesti neposredno nakon prolaska naplatnih kućica i tamo su dočekali navijače Istre koji su putovali prema Zaprešiću na gostovanje. Prema procjenama očevidaca u tučnjavi je sudjelovalo stotinjak huligana koji su se mlatili čime god su stigli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domovinski rat za ovaj obračun bio je mala beba", rekao je za 24sata djelatnik na naplatnim kućicama Kikovica nakon obračuna nogometnih navijača. Nakon 25 minuta ostao je samo krš i lom, a na kraju su morali intervenirati i specijalci. Desetak ljudi je ozlijeđeno i prevezeno u KBC Sušak.

"Ovako nešto još nisam doživjela. Kamenje je letjelo na sve strane. Mi smo se sakrili u kućici ispod stola i zaključali se", rekla je djelatnica na naplatnim kućicama Biljana Skok, kojoj su huligani kamenjem oštetili auto. "Mislila sam da je racija kao što nekada znaju napraviti. Ali odjednom je počelo padati kamenje sa svih strana. Oko mene su hodali krvavi mladići i udarali po kućici. Odjednom je doletio i kamen koji je razbio staklo. Još se tresem", rekla nam je potresena Ksenija Široli. Njezin šef Marinko Linić kaže da je riječ o klasičnoj "sačekuši".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bilo nešto nevjerojatno. Armada je došla u osam automobila i dva kombija i sačekala Demone koji su se dovezli u četiri kombija i dva automobila. Počelo je letjeti kamenje, letve, boce, a koristili su i aparate za gašenje požara", kaže Linić.

Prvo je intervenirala policija, a za 20-ak minuta stigli su i specijalci koji su to brzo smirili. Priveli su 40 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109281265006 arti-201109281189006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo