NASTUP ZA PAMćENJE / Domagoj Vida ušao u igru, preuzeo kapetansku traku i ušao u odabrano društvo

Image

Jedini pogodak na utakmici postigao je Andrej Kramarić u 82. minuti. Hrvatski nogometaši su postigli još dva pogotka, jednog Kramarić, a drugog Ivan Perišić, ali oba su poništena zbog minimalnog zaleđa.

16.11.2022.
16:25
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija je u jedinoj pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo Saudijsku Arabiju u Rijadu pobijedila 1:0. Jedini gol na utakmici zabio je Andrej Kramarić u 82. minuti, a Saudijska Arabija je bila puno opasnija i promašila je nekoliko odličnih prilika.

Domagoj Vida ušao je u igru u 58. minuti umjesto Dejana Lovrena te je od njega preuzeo kapetansku traku. Bio je to stoti nastup Vide za hrvatsku reprezentaciju. Debitirao je za Hrvatsku 2010. godine u utakmici protiv Walesa, a izbornik je tada bio Slaven Bilić. Vida je bio standardan član momčadi Hrvatske koja je osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još devet igrača Hrvatske ubilježilo je više od sto nastupa za reprezentaciju: Dario Šimić (100), Vedran Ćorluka (103), Ivica Olić (104), Josip Šimunić (105), Ivan Rakitić (106), Stipe Pletikosa (114), Darijo Srna (134) , Ivan Perišić (115) i Luka Modrić (154).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo