DOMAĆIN BEZ BODOVA NA DROSINI: / Andrijašević 'hat-trickom' srušio Istru

Image

Franko Andrijašević bio je junak Lokomotivine pobjede u gostima protiv Istre 1961, igrač lokosa postigao je 'hat-trick' u pobjedi 3:0. Nogometaši Istre su tako, u 29. kolu 1.

2.4.2016.
16:53
VOYO logo

Nakon prvog poluvremena bez golova, Andrijašević je proradio u nastavku, zabio je golove u 56., 80. i 85. minuti. Ove sezone je u prvenstvu zabio ukupno 11 golova. Gosti su dominirali, imali 12 udaraca prema vratima, od toga osam u okvir gola, dok je Panadićeva momčad zapucala pet puta prema vrataru Livakoviću, a samo su dva udarca išla u okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija

Ovom pobjedom Lokomotiva se popela na četvrto mjesto ljestvice. Gosti iz Zagreba mogli su povesti i u posljednjoj minuti prvog poluvremena u kojoj je golman domaćih Iveša najprije obranio udarac glavom Andrijaševića, a onda zaustavio i odbijenu loptu koju je iz blizine nogom prema golu uputio Grezda.

U 54 minuti domaći nogometaši su propustili idealnu prigodu za postizanje pogotka jer je Bouhna zamalo zakasnio na loptu koju je s desne strane u peterac gostiju ubacio Haister.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem napadu Lokomotiva izvodi korner s desne statne, a Perić glavom prebacuje na drugu stativu gdje je ponovno glavom zahvaća ponajbolji pojedinac utakmice Franko Andrijašević i šalje je u mrežu.

Vratar Iveša najbolji kod Istre

Domaći su nastojali izjednačiti i ostavljali Lokomotivi puno prostora za kontranapade, pa je u 80. minuti Andrijašević izbio sam pred Ivešu i s lakoćom zabio drugi gol. Konačni rezultat postavio je u 84. minuti svojim trećim pogotkom na utakmici Andrijašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su do kraja utakmice propustili još nekoliko prigoda da još uvjerljivije svladaju Istru, u čijim je redovima najistaknutiji pojedinac bio vratar Iveša.

Posljednja pobjeda u listopadu 2015.

Istrani su nemoćni i u gostima, ali i na domaćem terenu. Posljednju pobjedu u prvenstvu upisali su 17. listopada prošle godine protiv Osijeka. Sad im Osječani, s utakmicom više, bježe pet bodova na ljestvici. Navijači Istre su ogorčeni lošim rezultatima, s tribina su tražili odlazak uprave i tranera Andreja Panadića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo